Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

allinside_wszędzie reklama_mam dość

Polecane posty

Gość gość

wkurza mnie ten babsztyl, który wszędzie wciska reklamę tej strony... ze wszystko tam kupuje..buty, kurtki, czapki.. no masakra normalnie.. widzę interesujący mnie temat, a po wejściu okazuje się, że to jakieś stare wiadomości sprzed kilku lat, tylko ta łajza wchodzi i dodaje reklamę tej strony.. nie można tego jakoś zablokować? usuwać? Irytujące to jest.

Gość gość
Nie wiem czy stosują takie reklamy, ale ja akurat na allinside kupuję dosyć często i jestem bardzo zadowolona z ich produktów.

Gość gość
Ja też znam allinside, są świetni. Nie wiem o co chodzi.

Gość gość
faktycznie bardzo duzo o tym allinside...

Gość gość
Nie rozumiem, allinside to super strona, może po prostu tylu zadowolonych klientów mają?

Gość gość
hehe, ten powyzdej to ten sam? mnie tez to wkurza strone omijam, nawet jakby za darmo cos tam rozdawali;-)

Gość gość
no co poradzisz jak tam dobre rzeczy są. A twoje słownictwo trochę ubogi jest. Kup sobie może na tej stonie słownik, albo jakieś książki, które poszerzą twój horyzont.

Gość gość
no co poradzisz jak tam dobre rzeczy są. A twoje słownictwo trochę ubogie jest. Kup sobie może na tej stronie słownik, albo jakieś książki, które poszerzą twoje horyzonty.

Gość gość
ooo widać, że już dotarło to autorki reklam.. bo produkuje się i produkuje.. ta reklama jest tak nachalna, wszędzie jej pełno, że nie mam zamiaru odwiedzać tej strony.. żałosna polityka firmy..

Gość gość
ooo, chyba jest 24/dobe dostepny ale masz zajecie wspolczuje a strona beznadziejna jak dla mnie, NIE POLECAM;- )

Gość gość
Może i reklamy, ale ja weszłam dzięki kafe tam i sobie kupiłam parę rzeczy, więc nie spinam się o allinside ;)

Gość gość
serio???????? urzekla mnie ta historia... zreszta jak wszystkie inne w tym temacie

Gość gość
tez nie cierpie spamu na kafe, az dziwne ze nikt tego szajsu nie usuwa :O

Gość gość
Mam podobnie. I też mnie maksymalnie irytuje, że wciska się na co drugi topik, mogę podpisać się pod postem autorki.

Gość gość
wrocila dzisiaj i "wyhaczyla" posciel ale denna osoba bez polotu co jeszcze wyhaczylas? bo p racy na poziomie to raczej nie;-)

Gość gość
o popatrzcie ilu zadowolonych klientów :o a w domysle ta sama spamerka pisze i "wyhacza" okazje :o Autorko zrobiłaś teraz najlepszą reklamę tej stronie bo ważne, że sie mówi i temat się kręci.

Gość gość
wiocha jak ze sklepu wszystko po 5 zł :o w zyciu niczego tam nie kupię

Gość gość
dla mnie to straszny badziew a sklep ktory musi znizac sie do takiej reklamy po prostu cienko bardzo przedzie i nie dziwne spamerko jestes strasznie dretwa w tych swoich usilnych reklamach przeykre ze masz taie zajecie