Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalcien

W co teraz inwestować?

Polecane posty

Gość kalcien

W co waszym zdaniem warto teraz zainwestować? Mówię o dużej kwocie. Trzymaliśmy środki na lokacie, ale przy tym oprocentowaniu to chyba mija się z celem...

Gość marusek
To zależy o jakiej kwocie mówimy - jeśli masz setki tysięcy, miliony, to na pewno warto wejść w nieruchomości magazynowe, no ale właśnie - coś takiego wymaga od razu odpowiedniego pomysłu na wykorzystanie tej powierzchni.

Gość majatek
Nie sądzę, żebyście mieli takie pieniądze, ale np. u mnie w Piasecznie JARTOM ma wolny biurowiec i to może być całkiem fajna inwestycja. Oczywiście coś takiego wymaga od razu wyłożenia sporych środków, pomysłu na zdobycie klientów - nie jest to prosty temat.

Gość majdanek
Pytanie dlaczego ktoś chce zbyć tą halę, bo przecież gdyby było zainteresowanie, to nieruchomość nie byłaby oddana. Zgadza się? Więc wydaje mi się, że chyba coś tutaj jest nie tak.

Gość bakando
W nieruchomości magazynowe ok, ale okres zwrotu. Biurowiec? A skąd pewność, że znajdziecie dostateczną ilość klientów, aby faktycznie móc zająć całą nieruchomość? To wcale nie jest takie proste - wymaga ogromu środków. Posiadacie je?

Gość bambres
A w jakim biznesie przedmówco masz pewność znalezienia klienta? Prowadzisz taki interes? Nikt nie ma gwarancji. Biznes to zawsze ryzyko z którym trzeba się po prostu liczyć i logiczne że będzie się to wiązało ze sporymi kosztami.

Gość mroziak
Co za bzdury... Chcecie zarabiać to musicie inwestować i to sporą kasę - zawsze jest ryzyko, ale akurat przy nieruchomościach ta strata nie musi być duża - akurat nieruchomości w dłuższym okresie nigdy nie tanieją.

Gość marekb
Przecież JARTOM ma hale w SSE, czemu o tym nie mówicie? Przecież to jest dopiero atrakcja w którą warto zainwestować, wiadomo, kapitał ogromny, ale na pewno w tym widać większy potencjał niż w biurowcu...

Gość fabryka me mow
chybapotencje ;)

Gość gość
Skończ z tym jartomem spamerze. Niech sami zarabiają, frajera szukacie ?

Gość mandarynos
Póki rynek nie puści łatwiej dostępnych kredytów, ceny dalej będą tak niskie. Nie ma co ukrywać, że aktualnie wielu chciałoby zainwestować, ale poważną granicą jest kwestia związana z brakiem gotówki.

Gość gość
Zgadzam się, budowa biurowca to bardzo dobry interes. Tyle że musi to być przemyślane, musisz wiedzieć jaki typ usług będzie prowadzony i jak duże mają być biura by nie stały w połowie puste. Ważne też jest zbudowanie nowoczesnego technologicznie biura no z systemem zarządzania. Z tego co wiem ta firma http://www.sprint.pl/ się tym zajmuje, kolega chwalił.

Gość gość
w skład broni i amunicji

Gość gość
gość dziś Zgadzam się, budowa biurowca to bardzo dobry interes. xxxx ha ha ha ha ha ha ha ha chyba żarty! zobacz ile biurowców i przestrzeni biurowej jest do wynajęcia w każdym mieście

Gość Kacper88
W zakresie inwestowania jest bardzo dużo możliwości i nie ograniczają się one wyłącznie do nieruchomości czy produktów bankowych. Ostatnio zainteresowałem się opcjami binarnymi, ale ponieważ dopiero zaczynam swoją przygodę z nimi, mam póki co mnóstwo pytań, w związku z czym korzystam z porad na stronie https://www.coolforex.pl/pytania-i-odpowiedzi. Szybko dostaję odpowiedzi na najbardziej nurtujące mnie pytania i jest dzięki temu, wiele zagadnień jest dla mnie jaśniejszych.

Gość gość
Profesjonaliści z Krakowa umieją doradzić w co zainwestować i po prowadzą cie do zysku masz tu tel 606 646 746 . Rzetelni, doświadczeni, starają się uruchomić kilka źródeł inwestowania, tak żeby klient nie opierał się tylko na jednej opcji. Takie rozwiązanie gwarantuje satysfakcjonujące zyski.

Gość gość
Myślę, że zdecydowanie opłaca się inwestować w nieruchomości, zwłaszcza komercyjne. Posiadam 2 biura, które wynajmuję za pośrednicwem http://4rent.pl/ . Pomogli mi znaleźć najemców i rzeczywiście są z tego dobre pieniądze.