Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedłużanie i zageszczanie rzęs metodą 1:1

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o tej metodzie na rzesach? Ja niestety rozczarowałam sie, ponieważ mimo ze efekt byl super i byla duza roznica przed i po, to juz po tygodniu rzesy zaczęły się przerzedzać i wypadać, przez co efekt na rzesach był dużo gorszy. Moge wiec powiedziec ze zaledwie tydzien byłam zadowolona, a nie moge pozwolic sobie na wydawanie co tydzien pieniedzy na uzupelnianie rzes.

Gość gość
efekt jest, alle u mnie tey trzymalo sie tylko tydzien, juz na 2 tydzien mialam mniej rzes, szkoda ze tak jest, bo mi sie odobalo

Robiłam i jakoś po nich zniszczyły mi się bardzo rzęsy. Owszem, pierwsze 2 tyg były fenomenalne! Rzęsy dwa razy dłuższe i grubsze ale co z tego jak teraz mam strzępki moich. Zamiast w 1:1 będę teraz inwestować w odżywkę. Znalazłam fajną: http://www.miralash.pl/, czytałam o niej dużo fajnych opinii i mam nadzieję, że moje rzęski po niej się wzmocnią. Jutro pokazuję koleżankom i będziemy zamawiały :)

Gość gość
Kurcze, czytam Wasze opinie i jestem trochę zaskoczona... Ja robiłam sobie przedłużanie i zgęszczanie rzęs metodą 1:1 i jestem bardzo zadowolona. rzęsy mam już dość długo, nic się nie dzieje, chodzę tylko na uzupełnianie. U mnie aplikacja nie wpłynęła na kondycję moich naturalnych rzęs. Mam też wrażenie że i ich nie obciążyła. Może to kwestia samych rzęs, a może materiału, lub salonu? Ja robiłam w Tres Jolie w Warszawie i nie narzekam!

Gość gość
zagęszczam rzęsy od trzech lat, co miesiąc, i dopiero teraz mam je lekko przerzedzone, przedtem było ok

Gość karina8383
Jeśli nie jesteś zadowolona z metody 1:1 to pomyśl o metodzie 4D lub więcej. Są specjalistyczne szkolenia, takie jak to organizowane w Krakowie przez Magnitica Lashes, które pozwalają specjalistkom od rzęs wytrenować techniki 4-9D, które dają spektakularne efekty https://www.facebook.com/events/817063991752418 . To szkolenie prowadzone będzie przez rosyjską gwiazdą stylizacji rzęs Eleną Stakchovich. Warto podpytać swojej stylistki czy stosuje takie techniki. Ja na razie stosuję 1:1 i jestem zadowolona. Ale na karnawał pomyślę chyba o czymś gęstszym. :)