Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilalila

Zwatpilam po tym co przeczytalam

Polecane posty

Gość Kamilalila

Podobal mi sie od dawna. Ale przeciez nie stane na srodku korytarza i wykrzycze PODOBASZ MI SIE ! Jakie bylo moje zdziwienie, gdy otrzymalam od niego SMSa. Przepraszal, ze w konspiracji zdobyl moj nr, ze tak nie wypada ale nie ma odwagi zapytac sie wprost ale chcialby sie ze mna umowic. To ma byc dojrzaly facet ? Chyba nie dorasta nawet do gimbazy. Boze, co ja w nim widzialam.

Gość gość
a który ma odwage :D do mnie też zawsze przez kolegów czy moje koleżanki chcieli numer, odprawiałam z kwitkiem :D ale ten facet grzecznie do Ciebie napisał, zdaje sobie sprawe że jest tchórzem ja bym go nie skreślała, umów sie z nim

Gość gość
oj, zmyśliłaś to :)

Gość Kamilalila
To ja mam zaproponowac ? On tylko "chcialbym sie umowic". Co za debil.

Gość gość
no to ciesz sie ze napisal :D

Gość gość
ale czego od niego oczekujesz, przecież napisał, że chce się umówićc - to on zaproponował ....jak Twoim zdaniem miał napisac ? Ile on ma lat ?

Gość gość
no tak, powinien ciebie dosiąść na środku korytarza i dobrze wyłomotać, a dopiero potem spytać czy chcesz- przecież to byłoby dojrzalsze

Gość gość
C**a nie facet nawet nie ma jaj podejsc wiedzac ze wpadl ci w oko totalna feminizacja i zamiana rol na szczescie cie ta sytuacja nie urzekla dopiero by bylo...

Gość gość
pewnie chciała żeby napisał: od dawna mam na ciebie oko suczko, chodź się pobzykamy. No ewentualnie wersja romantico: kocham , kocham , kocham, wyjdź za mnie

Gość Kamilalila
21 Nie wiem, "wypilbym z Toba piwo", zjadl pizze", czy cos takiego, na spacery w takim mrozie nie mam ochoty.

Gość NieMogeSieZalogowac
Na kafe laski zawsze narzekają , że facec****erwszego kroku nie robią .Jak widać nawet i pierwszy krok to za mało jeżeli nie zrobi się go w siedmiomilowych butach :O Księżniczkom dogodzić się przecież tak łatwo nie da :O

Gość gość
Moim zdaniem przesadzasz. Z doświadczenia wiem, że tacy pewni siebie, co natychmiast wyjeżdżają z bezpośrednim tekstem, mogą mieć różne zamiary, czasem faktycznie są bardziej hop siup do przodu, ale często po prostu chcą poderwać dziewczynę i zaciągnąć do łóżka. To że facet trochę nieśmiały się wydaje, aczkolwiek przecież napisał, to dobry znak, że mu się naprawdę podobasz. Jak ktoś się naprawdę człowiekowi podoba, to zawsze nabiera on nieśmiałości i niepewności, dlatego nawet podrywaczowi będzie nieco ciężej podejść do takiej kobiety, na której mu zależy niż do pierwszej lepszej dziuni, którą wyrywa na co dzień. Moim zdaniem powinnaś się pozytywnie nastawić do tego, ale oczywiście może lubisz bardziej bezpośrednie "chodź skoczymy na piwo". Ja szczerze mówiąc wolałabym na tę pizzę , albo kawę, na piwo dla mnie mało romantyczne jest :)

Gość gość
a to jesteś za głupia na to żeby odpisać, ok spotkajmy się , ale jest zimno więc chodźmy na spacer. Szkoda chłopaka na taką pustotę , która sama nie wie czego chce, ma wielkie pretensje, że ktoś nie zgaduje w lot jej upodobań, co więcej nie potrafi sama niczego wymyśleć. Mniej skupienia na sobie

Gość gość
piwo?na pierwszą randkę, gratuluje menelskich pomysłów, pobekajcie sobie w twarz w ramach gry wstępnej. Może piwo mecz i drapanie się po jajach

Gość gość
marne prowo a jezeli nie prowo to -----------------jesteś debilka, facet zachował się fajnie ze napisał do ciebie takiego sms, postaral sie i zdobył twó numer widacże mu zalezy , -sama piszesz ze ci sie podobał ale nie chciałas go zaczepiać to fajnie sie złożyło ale ty jestes chyba dzifką albo durną szmatą, powinien z niencka nakopac ci do d**y to moze wtedy powiedzialabys och jaki on męski ,szkoda tego chlopaka ze podobasz ty mu się akurat, ty powinnaś mieć takiego coby cię na dzieńdobry lał po ryju

Podobal mi sie od dawna. Ale przeciez nie stane na srodku korytarza i wykrzycze PODOBASZ MI SIE ! xx ale on powinien? xx Jakie bylo moje zdziwienie, gdy otrzymalam od niego SMSa. Przepraszal, ze w konspiracji zdobyl moj nr, ze tak nie wypada ale nie ma odwagi zapytac sie wprost ale chcialby sie ze mna umowic. xx Ty nawet na to się nie zdobyłaś xx To ma byc dojrzaly facet ? Chyba nie dorasta nawet do gimbazy. xx dojrzałość nie wyklucza nieśmałości czy strachu przed odrzuceniem xx Boze, co ja w nim widzialam. xx nie wiem, ale skoro coś widziałaś, to teraz nie jęcz tylko ciesz się, że on też coś w Tobie zobaczył

Gość gość
popieram poprzednika, ostro , ale prawdziwie. Głupota aż oczy wypala

Gość Kamilalila
Odpisalam mu; "Chyba Wiesz jaka jest roznica pomiedzy trybem przypuszczajacym a orzekajacym ?"

Gość NieMogeSieZalogowac
A potrafisz pisać po ludzku i nie odpowiadać pytaniem na pytanie , czy manier w pałacu zapomnieli nauczyć?

Gość gość
dzieciarnia ma ferie ...

Gość gość
Kamilalila dziś Wiesz co, nie wiem czy kiedyś sobie z tego zdasz sprawę, ale nawet sobie pewnie nie wyobrażasz, jak przykro jest dostać coś takiego od osoby, która Ci się naprawdę podoba. Przykre :( Przez takie dziewczyny faceci przestają szanować kobiety, tylko obchodzą się z nimi jak z pustymi przedmiotami, bo kobiety tak lubią - taki wniosek. W życiu bym tak nie napisała facetowi, nawet gdyby mi się bardzo nie podobał. Jeżeli chcesz żeby ktoś szanował Twoje uczucia, to musisz szanować uczucia innych. Bardzo źle napisałaś, ale to Twoja sprawa. Nie jest łatwo dzisiaj facetowi podejść do dziewczyny, bo nigdy nie wiadomo jak ona zareaguje, czy go nie wyśmieje itp. a potem jeszcze takie coś.

Gość gość
O losie, a czy ty jestes jakas ksiezniczka. No sorry, ale co koles mial zrobic, przyjsc na kolanach. Bylo mu latwiej napisac, bo latwiej w taki sposob zniesc ewentualne odrzucenie. Co de facto zrobilas. Koles powinien cie olac

Gość NieMogeSieZalogowac
Zgadzam się z przedmówcą. Najlepiej zimnym moczem,bo na ciepły nie zasługujesz

Gość Kamilalila
Nie, nie olal. Chyba. "Nie mam zielonego pojecia ale wiem, ze zeby tryby sie zazebily, potrzebny jest synchronizator". Nie kumam.

Gość NieMogeSieZalogowac
Nagle inteligencji brakło? :classic_cool:

Gość Kamilalila
Przeciez nie jestem skrzynia biegow.

Gość gość
Autorko, powinnas sie cieszyc, ze napisal. Jezeli to nie prowo to chyba nie zaslugujesz na niego.

Gość NieMogeSieZalogowac
A gdzie tam o tej skrzyni biegów wyczytałaś droga IQPrincess?

Gość gość
Haha ale dobrze ci odpisał! Ty jesteś głupia a on inteligentny- mam nadzieję, że już to zauważył - po wypowiedzi wnioskuję, że tak i że możesz zapomnieć o piwku z nim :-D

Gość gość
To nie mysl tyle tylko napisz do niego, jak czlowiek do czlowieka, ze zaskoczona bylas i stad reakacja i chetnie umowisz na kawe, bo zmarzluch jestes i po dworzu nie chcesz lazic:)