Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nie z tego swiata jak slucham tego trenera PUA to mi slabo

Polecane posty

Gość gość
posłuchałam minute i słowa h... ku... itd. w " szkoleniu" mnie jakoś nie przekonują do tego 'PANA". To może działa na hobbystyczne panienki lekkich niezwykle obyczajów, które " za darmo' daja kazdemu i o każdej porze, a teks jest dostosowany do " dresów " z dyskotek, którzy jedyne czego chcą to tego otworu miedzy nogami, reszta kobiety ich nie interesuje...

Gość gość
No dla mnie ten prowadzacy to jest kawal chama i prostaka. Ciekawe, czy on ma partnerke. Ale ja sie poczulam dziwnie, bo jak facetom wpaja sie takie madrosci, ze jak kobieta od razu nie idzie do lozka, to nie warto z taka nic miec do czynienia, no to piekna przyszlosc sie szykuje. Masakra..

Gość gość
Wyłączyłam po pierwszej minucie. Na miejscu "uczniaków" wyszłabym z sali i żądała zwrotu pieniędzy. Prostak i cham.

Gość gość
Tylko, ze tym kursantom sie widac podoba poziom i chyba mysla, ze na mesjasza trafili. A ten zalozylam dlatego, ze w jakims temacie o pua odswiezonym dzis jedna kafeterianka mowila, ze ten prowadzacy ja probowal poderwac gdzies. Jakby do mnie podszedl to bym mu powiedziala co o nim mysle. Chociaz ja raczej nie bylabym w jego typie i tak ;)

Gość gość
To nie tylko cham, ale też kompletny prymityw, któremu tylko wydaje się, że zna się na kobietach. Ale najgorsze jest to, że to toksyczny i pozbawiony jakiegokolwiek szacunku narcyz. Tego, kto zatrudnia takiego palanta i tego pseudotrenera powinno się oskarżyć o przedmiotowe traktowanie kobiet, które może stać się przyczyną napaści na tle seksualnym i ich wykorzystania np. w celu okradzenia. Większych bzdur i w dodatku do tego stopnia prostackich, nakazujących traktowac kobiety jak szmaty, w życiu nie słyszałam.

Gość gość84
a nie zastanawiacie / lyscie sie czasami, dlaczego to cale pua jednak nadal istnieje i ma się dobrze, a zapotrzebowanie na kursy tego typu jednak nadal jakieś jest.