Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedziec rodzicom ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat moj facet 24 i zdarzylo sie jestem w ciazy teraz mam pytanie jak o tym powiedziec rodzicom i prosze darujcie sobie zbedne komentarze ze jestem nieodpowiedzialna gowniara i wogole

Gość gość
Mamo, tato jestem w ciąży.

Gość gość
Dokładnie tak: Mamo! Tato! Jestem w ciąży!

Gość gość
Wiem ze beda mieli duzo pytac do mnie i mojego chlopaka bo zamierzamy im powiedziec o tym razem i troche sie boje jestem bardzo nerwowa. :-/

Gość gość
Moi rodzice hmm.. jacy sa wydaje mi sie ze wiedza ze uprawiam sex z chlopakiem i jesli wiedza o tym to chyba sa na tyle inteligetni ze chyba sie domyslaja ze takie rzeczy sie zdarzaj

Gość gość
Trzeba było myśleć zanim rozłożylas nogi gowniaro, radz se sama jak jesteś taka dorosła

to ze sie denerwujesz ,to calkiem naturalna rzecz:)) bedzie dobrze:)))zobaczysz , bedzie pelne zaskoczenie dla rodzicow :)))musza sie przyzwyczaic do mysli ze zostana dziadkami:))

Gość gość
Ja rozlozylam nogi ? A ty taka swieta jestes dziewicapewnie jak z koziej d**y trabka nie udzielaj sie bo prosilam o normalna rade normalnych dziewczyn ktore zrozumieja

Gość gość
Szczerze mówiąc to oboje jesteście nie odpowiedzialni ale czasu cofnąć się nie da wiec pozostaje tylko powiedzieć wprost o co chodzi...możesz zainicjować spotkanie w czwórkę razem ze swoim facetem,powiedzie jak wobrazacie sobie siebie jako przyszłych rodziców itd...bez wzgledu na wszystko rodzice cie kochają i na pewno we wszystkim pomogą,to tylko wydaje się straszne,zobaczysz ze za reagują spokojniej niż ci się wydaje.życzę powodzenia

Gość gość
Dziekuje za dobre rady to pomaga :)$

Gość gość
Autorko nie rozumiem cie. Uważasz sie za osobę dorosłą a pytasz na forum jak powiedziec o ciąży?! To się wyklucza.

autorko nie boj sie :))badzcie z partnerem szczerzy wobec rodzicow:)Zycze powodzenia i szczesliwego wydania potomka na ten piekny Swiat:))))

Gość gość
Powiem tak ja zaszlam w ciaze wczesnie (24)i tak jak ty martwilam się o reakcje rodziców,wiadomo szkoła praca itp...a reakcja mnie zszokowala,rodzice powiedzieli ze to za wcześnie ale jednocześnie zachowali pełen spokój i powiedzieli ze pomogą we wszystkim a teraz szaleja za swoim juz 8 letnim wnukiem,będzie dobrze zobaczysz