Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zamawiać soczewki kontaktowe pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

chciałam zamówić soczewki kontaktowe przez internet, ale nie wiem jak. karzą podać mi moc i skrzywienie a moja wada to op-+2,50 - 2,25 180 ol -1,59 -2,25 180 bc 8,6 i teraz nie wiem jak mam według tych danych podać jedna moc jak ktos wie proszę o pomoc

Gość gość
byłaś u okulisty, żeby dobrał ci soczewki, czy tak sobie po prostu wymyśliłaś, że je zamówisz?

Gość gość
byłam zamowilam jedne u nich i teraz chcialabym sama z internetu, tylko ze mam takie dane a podczas zamowieniea nie podaje sie takich szczegołow wiec nie wiem jak zamowic

Gość gość
Ale tępa pochwa :D

Gość gość
które z tych danych to twoja wada wzroku?

Gość gość
-2,25 na oba?

Gość gość
A miałaś w ogóle robione badanie wzroku? Szczerze mówiąc nigdy nie zamawiałam soczewek kontaktowych przez Internet… i nie wiem czy w ogóle bym się na takie coś zdecydowała… Skontaktuj się lepiej z jakimś zaufanym, sprawdzonym optykiem..Ze swojej strony mogę Ci serdecznie polecić tego www.optycorp.waw.pl, który dobierał mi całkiem niedawno okulary i zrobił to naprawdę profesjonalnie. Oni mają tam naprawdę dużą wiedzę i doświadczenie i myślę, że zdecydowanie warto się do nich zwrócić. Mają w swoim asortymencie rozmaite soczewki. Najpierw zrobią Ci dokładne badanie, a później dobiorą Ci odpowiednie soczewki. Polecam ich usługi

Gość gość
Nie wiem, ale dla mnie zamawianie soczewek kontaktowych przez Internet nie jest najlepszym pomysłem i wydaje mi się właśnie mega skomplikowane. Ja zakupiłam soczewki kontaktowe w zakładzie www.siejka.pl. Najpierw miałam zrobione porządne badanie wzroku, a później w pełni profesjonalnie dobrano mi odpowiednie soczewki. Tam mają takie najlepszej jakości, jedynie od sprawdzonych, renomowanych producentów. Polecam tam się udać, nie będziesz żałować, będziesz mieć pewność, że soczewki będą poprawnie dobrane