Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia89

Moda na "włosy do ramion" ?

Polecane posty

Gość Gabrysia89

Przeglądając tak zwane portale plotkarskie zwróciłam uwagę, że coraz więcej celebrytek decyduje się na obcięcie włosów. Nie są to radykalne cięcia, raczej większość z nich decyduje się na tak zwane cięcie "do ramion". Jest to na pewno dobry pomysł na odświeżenie wizerunku. Co o tym myślicie? Zmiany są korzystne? Czy ta moda się rozpowszechni? Jestem ciekawa czy będzie tak popularna jak rozjaśnione końcówki włosów - tak zwane ombre a może przybierze postać incydentalna jak w przypadku wygolonego jednego boku. Na zamianę zdecydowały się m.in : Joanna Krupa, Agnieszka Sienkiewicz, Emma Stone, Ashley Greene, Hilary Duff, Jourdan Dunn i jedna z największych trendsetterek jak Kim Kardashian

Gość gość
A może im zaczęły przeszkadzać te doczepiane pióra i dlatego podcięły -a nie ,że moda...

Gość gość
Jesli ktos ma bardzo cienkie wlosy i do tego dlugie to uwazam, ze jesli nie ma lat 20 to powinien sobie skrocic. Bo jesli bedzie ubiegac sie o jakies dobre stanowisko to moze sprawiac wrazenie osoby niezadbanej. Nie podoba mi sie np. fryzura Ogorek. Z przodu ok, ale z tylu wiszacy, cienki stronk do pasa. Tragedia!

Gość amarylisek
wlosy Ogorek sa obrzydliwe :O zalamauja mnie kobiety, ktore maja dlugie szczurze klaki. ani to ladne, ani sexowne.

Gość gość
tylko te wszystkie celebrytki mogą i tak w każdej chwili znów mieć długie....a taka przeciętna dziewczyna - nie oszukujmy się - nie zapłacił dużej kwoty za przedłużanie włosów.

no co wy ;) przedłużanie włosków to nie jest już jakiś znowu luksus dla wybranych, ja przedłużam już od 3 lat, w Great Lengths, w Poznaniu, po ok 2 godzinkach mam super efekt na dobre pół roku, w moim przypadku akurat bardziej chodziło o pogrubianie łamliwych i słabych kosmyków, niż typowo przedłużenie

Ja sobie obcięłam radykalnie z takich do pasa, na takie go szczęki. Teraz mam już do ramion i powiem Ci, że to jest po prostu wygodniejsze niż długie włosy. Mniej zachodu z układaniem, szybciej się myje, mniej produktów się zużywa i czas, przede wszystkim czas się oszczędza.

zgodze się z przedmówczynią. Krótsze włosy są wygodniejsze i w pielęgnacji i w "codziennym obyciu" =) Zawsze staram się mieć taką długość, żeby było mi wygodnie, ale też żebym mogła je związać. Zawsze lubię mieć to pole manewru, żeby w te gorsze, rozlazłe dni móc je po prostu upiąć i mieć w nosie wszystko =)

Gość gość
ja ścięłam włosy i wcale nie z powodu mody. Postanowiłam oddać je komuś komu wypadły po chemioterapii. Wysle je do fundacji rak n roll. Miałam do pasa,teraz mam do ramion i nie narzekam :) zeby moc oddac wlosy trzeba ściąć conajmniej 25 cm,mi wyszło 30. jak zapuszcze to pewnie znowu zetne jak sie decydujecie na taką zmiane to pomyslcie o tym,szkoda,zeby takie wlosy sie zmarnowały

a ja przedłużyłam sobie właśnie, a w zasadzie zagęściłam i nikt mnie nie przekona, że któtkie włosy są ładniejsze, mam pięgne, gęste kosmetyki :) nie lubię w ogole takiego podejscia, ze to jest najwieksza sztucznośc na swiecie! natura nie obdarzyla mnie ladnymi wlosami, wiec greatlengths mnie obdarzyło :)

Gość gość
A czy nie najlepiej pokazać cycki jak celebrytki...?