Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeoodpowiedzrade

Proszę pomózcie

Polecane posty

Gość proszeoodpowiedzrade

mam 16 lat od pewnego czasu ,mianowicie od 0,5 roku mam czerwoną twarz w okolicy nosa :/ teraz w zime bardziej zacząłem zwracać na to uwage ,więc wybrałem się do dermatologa który powiedział że są to rozszerzone naczynka krwionosne i przypisala mi lek Mirvaso .... po dwoch dniach stosowania moja skóra jest tragiczna po prostu wszedzie czerwona ,piecze mnie no po prostu tragedia a przed pójściem do dermatologa nie była taka .... Prosze powiedzcie że da się to wyleczyć jakoś ... Prosze !! siada mi to na psychike stracznie nie daje rady spojrzeć komus w oczy .... już mam umowioną wizyte u podobno bardzo dobrego dermatologa ... Ale przed wizytą chciałbym się dowiedzieć czy da się to złagodzić,wyleczyć .... Dziekuje z góry

Gość gość
da się, ale nie odrazu. Daj masci trochę czasu :)

Gość gość
ptaszka też masz czerwonego?:D

Gość gość
Po tej maści jest tragedia...

Gość gość
Kazdy specyfik potrzebuje czasu zeby zadzialac. Czesto w trakcie leczenia wystepuje czesciowe pogorszenie stanu skory. Jest tez np w przypadku zabiegow upiekszajacych:). Skora sie odbudowuje, bo min na to jest masc skoro piszesz o naczynkach, ma skore pogrubic. Ale idz chocby do ogolnego, mozesz byc na cos uczulona

Gość binkoski290
myślę że to na bank alergia! niektórzy tak mają, to przez jakiś składnik leku.

Gość oliwek29
Moim zdaniem to bardzo fajny lek, szybko działa a efekty długo się utrzymują, nie wiem dlaczego u ciebie to tak wygląda, najlepiej porozmawiać o tym z lekarzem.

Gość BIkino22
Polecam Mirvaso rewelacyjny lek o szybkim działaniu. Bardzo bardzo szybko pojawiają się efekty bo po kilku minutach. polecam.

Gość renya6D
Mirvaso to bardzo dobra opcja dla ludzi mających tendencję do czerwienienia się skóry na twarzy. Polecam bo dziła błyskawicznie i na długo!

Gość lawiko20D
Popieram w 100% bo Mirvaso to na prawdę świetna opcja!

Gość zigzaczek99
Zgadzam się bo to naprawdę dobra (i jedyna) opcja, kupiłam w tamtym tygodniu i od tego momentu mam Mirvaso cały czas w torebce. Polecam...

Gość gość
Mam tak samo:) Mirvaso jest super, to że tak szybko działa jest mega dobrą rzeczą bo nie trzeba się martwić, że coś nie wyjdzie nawet jak mam jakiś spontan niezaplanowany:)

Gość remlin29
Stosuję Mirvaso od miesiąca po tym jak mi je przepisał lekarz jest ok. Mógłby troche mniej kosztować ale generalnie jestem zadowolona bo nie mam już takich czerwonych polików jak kiedyś bardzo mnie to wkurzało).

Gość gość
Oo kolejna zadowolona osoba:) Mi tez bardzo pomógł Mirvaso. Polecam naprawdę warto!

Gość noonbreak
Ja cały czas się waham czy kupić czy nie. Czy to na pewno taka dobra opcja?

Gość gość
Lekarz przepisał mi mirvaso, bardzo mi pomogło, polecam!

Gość gość
Równiez polecam spróbować mirvaso. Oczywiście po konsultacji z lekarzem.

Gość gość
Tak jak mówią poprzedzające mnie osoby. Zapytaj swojego lekarza o mirvaso. Pozdrawiam

Gość gość
Skonsultowałam się z lekarzem spróbowałam i nie żałuję. Mirvaso na prawdę bardzo dobrze się sprawdza! Pozdrawiam

Gość gość
Leczyłam się mirvaso i mam tylko dobre wspomnienia z kuracji. Również polecam.

Gość gość
Też jestem po kuracji przy użyciu mirvaso. Świetny lek, nic się lepiej w moim przypadku nie sprawdziło.

Gość gość
Ja właśnie sobie go kupiłam. Kosztował mnie 180 pln i bardzo ale to bardzo jestem zszokowana, że to faktycznie działa 30 minut i na buzi nie ma wypieków! Nie myślała, że tak łatwo to pójdzie. MIRVASO polecam wszystkim z tego typu problemem jak czerwona twarz czy rumieniec .

Gość gość
Z czystym sumieniem polecam mirvaso! Jestem jego działaniem zachwycona. Już po 30 minutach od zastosowania nie było śladu po czerwonej twarzy!

Gość gość
Również Polecam mirvaso! Jestem jego działaniem zachwycona. Już po 30 minutach od zastosowania nie było śladu po czerwonej twarzy!

Gość gość
Z czystym sumieniem polecam mirvaso na problem z rumieńcem. Jest zemną już od roku i mogę powiedzieć że jest rewelacyjny efekty już widać po 30 minutach od zastosowania i utrzymuje się 12 godzin

Gość gość
Mirvaso jest zemną dobrych kilka miesięcy i z tego co się orientuje to jest jedynym lekiem na rumień ale ze czystym sumieniem stwierdzam że za nic w świecie nie zamieniała bym go :) Polecam

Gość gość
Polecam skonsultować się z lekarzem i wypytać o mirvaso. Mi pomógł i dzięki niemu zapomniałam o moim problemie z rumieńcem. Po 30 minutach nie było po czerwonej twarzy ani śladu !

Gość gość
Mirvaso to był mój ostatni ratunek w walce z tym okropnym rumieńcem ale udało się zadziałał doskonale od tamtej pozy zawsze mi towarzyszy :)

Gość gość
Z całego serca polecam mirvaso na problem z rumieńcem! Dzięki niemu możesz wrócić choć na jeden dzień do czyściutkiej twarzy bez czerwonych wypieków.