Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubieszpinak

On ciągle pojawia się w moich snach. Co się ze mną dzieje?

Polecane posty

Gość Lubieszpinak

Od jakiś 2 tygodni śni mi się pewien facet, co najśmieszniejsze nigdy się nie spotkaliśmy chociaż co jakiś czas się kontaktujemy- znajomość internetowa.... Boję się czy wszystko jest ze mną ok a moze to nie psychika a jakaś metafizyka?

Mnie się do niedawna regularnie śnił znajomy z podstawówki, zupełnie nie wiem dlaczego, bo nie wracam myślami do takich starych znajomych, nie miałam też do niego jakieś specjalnej słabości. Ostatnio przypadkiem go spotkałam po ponad 10 latach i od tej pory mi się nie śni, całe szczęście, bo już mnie to zaczynało denerwować. A Tobie się śni pewnie dlatego, że o nim myślisz, podświadomie jesteś ciekawa jak wygląda itd. To nic nienormalnego.

Gość gość
Wiem jak wygląda, to dłuższa znajomość, nawet bardzo długa. Mamy bardzo wiele wspólnego, jesteśmy bardzo podobni pod względem emocjonalnym, podobny sposób myślenia, podobne poglądy..... Czasem jak o nim myślę to on w tym samym momencie się odzywa.

Gość gość
telepatia

Gość Lubieszpinak
Może jakaś więź metafizyczna się między nami wytworzyła. Gdzieś słyszałam, że jeśli ktoś nam się ciągle śni to znaczy ze bardzo często o nas myśli. Myślicie, że coś w tym jest?

Gość Lubieszpinak
Może ktoś przeżył coś podobnego?

Gość gość
może tak

Gość gość
A jak ci się śni? Uprawiacie ostry seks?

Gość gość
Droga autorko mnie się wydaje to irracjonalne, ze wciąż myślisz o kimś kogo tak naprawdę nie znasz. Proponuję ci udać sie jak najszybciej do specjalisty bo szkoda życia. Ile ty masz lat?

Gość Lubieszpinak
Witam ponownie, dni mijają a u mnie bez zmian... Może powinnam mu po prostu o tym powiedzieć?