Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przykład na zidiocenie ludzi w tym przypadku kobiet

Polecane posty

Gość gość

wszedłem sobie do sklepu tzw z pamiatkami (wsjo po 5zyla) i moją uwagę zwróciły dwie rzeczy: para lasek (po zajsciu, które opisze są to dla mnie przedmioty),które w tym momencie postanowiłem poderwać i następnie w trakcie realizacji planu podrywu metalowy koszyk z siatki z małymi oczkami, w którym stały długopisy. Zacząłem więc go oglądać bo podejrzewałem że mi się przyda coś takiego (bez długopisów) laski, które mnie obserwowały uznały że jestem debilem i zaczeły sie śmiać do siebie. Oto przykład zidiocenia, ignorancji i efekt konsumpcjonizmu. Do głowy im nie przyszło, że coś może mi sie przydać niezgodnie ze swoim przeznaczeniem. Odeszła mi ochota na amory a naszła na zgnojenie kretynek ale se dałem luzu bo ostatnio debilizm doprowadza mnie do białej gorączki. Chętnie bym szmaciska durne przegonił po ulicy:D Pozdrawiam[cześć]

Gość gość
ulżyło? :)

Gość gość
zdenerwowało mnie to bo p[oszcze od ponad pół roku a świadomość tego, że potencjalne kandydatki na bzykanie w większości są półmózgami rozwiewa moja nadzieje na szybki przerwanie celibatu:classic_cool:

Gość gość
denerwuje się tak, bo laski, które chciał poderwać darły z niego łacha i nie wyszedł mu podryw :D kolejny załosny samiec z urażonym ego

Gość gość
nie nie ulżyło. Mam ochote wziąć kałacha i wystrzelać pół miasta. ale to jakby bez związku z wydarzeniem;)

Gość gość
żadna nie będzie chciała takiego nerwusa 🖐️

Gość gość
nie wyszło mi bo nie zdążyłem nawet zagadać. Aczkolwiek ich spojrzenia sugerowały, że moógłbymje dziś wieczorem obydwie dymać u siebie w łózku. niestety stały se dla mnie aseksualne

Gość gość
gameover to ty?

Nie wiem na co narzekasz, jak chcesz sobie pobzykać to właśnie z głupimi laskami najłatwiej, znalazł się ******cz intelektualista z wymaganiami. Inteligentne kobiety nie dają d**y na prawo i lewo.

Gość gość
nerwowy jestem tylko na forum;) traktuje je jak kibel:)

Gość gość
no niestety ale zoofilem nie jestem

Gość gość
nie. to nie ja

Gość gość
"ru/chacz intelektualista z wymaganiami" - haha dokładnie :D muszę to zapamiętać :classic_cool:

Gość gość
ciekawe do czego ci to będzie potrzebne. chyba do plotkowania przy latte za 7 zł w mcDonaldsie

Gość gość
Czemu piszesz z pomarańczy gameover?

Gość gość
a ty czemu piszesz z pomarańczy gościu?

Gość gość
Bo lubie

Gość gość
w sumie szczęście że to były babki bo facetom bym nie popuścił. Lał bym sie z cieciami w tym sklepie. Nie wykluczone że wpiertoliłbym któremuś rzeczony długopis w oko

Gość muminkowa z chochla
skoro lubisz to se pisz, acz wez pod uwage ze przegonionym po ulicy mozna takze zostac

Gość gość
aczkolwiek nie wezmę tego pod uwagę ponieważ nie mam zamiaru przed nikim uciekać nawet jeżeli będzie to manifa lesbijek z nadmiarem testosteronu