Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka

Jaką szkolę wybralibyście

Polecane posty

Gość asiutka

Technikum, liceum czy zawodówkę. Nie wiem jeszcze, a czasu coraz mniej

Gość gość
Chcesz isc na studia to bierz liceum. Jak nie masz zamiaru isc dalej sie uczyc to szukaj dobrych zawodow w technikum i zawodowce. Teraz potrzeba duuuuzo elektrykow, ogolnie fachowcow. Polecam tez technikum handlowe, ekonomie i rachunkowosc.

Gość gość
ja jestem w LO, ale jesli bym miała wybierac drugi raz to technikum chyba... to zalezy od Twoich zainteresowań, ocen i podejscia do szkoły/ zycia

Gość asiutka
Myślałam o klasie sportowej jeśli liceum. Tylko czy to da coś na przyszłość

Gość gość
mam zamiar zostac dzi/#/wka wiec szkola mi nie potrzebna do czego?i tak spedze swoja molodosc na plecach :-)

Gość gość
fryzjerska

Gość gość
warszawska szkola harcerek pzpr

Gość gość
Zdecydowanie technikum. Sama jestem po technikum i wszyscy znajomi na studiach mi tego zazdroszczą. Bo oni nie wiedzą, co po studiach mają ze sobą zrobić a ja mam już zawód w ręce i tak. I jak widać i wiem z doświadczenia technikum w niczym nie przeszkadza w dostaniu się na studia. Jasne, że przed maturą, jak ma się jakiś kierunek upatrzony to trzeba się trochę na własną rękę przyłożyć ale na nic nie zamieniłabym tych czterech lat w moim technikum. A na studia i tak zawsze planowałam iść. Nie brałam nawet pod uwagę, że mogę nie iść przez technikum. Wiele moich znajomych też studiuje normalnie po technikum. A zawód w garści na czarną godzinę - nieoceniony.

Gdybym miała jeszcze raz wybrać, to bym nie poszła w ogóle do żadnej szkoły. Chyba że do jakiegoś liceum zaocznie. Szkoda czasu.