Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy was podrywaja faceci i jakie macie powodzenie,ja mam duze powodzenie

Polecane posty

Gość gość

U panów ,czasami to mi przeszkadza ,gdy jestem na zakupach a faceci się patrzą na mnie

Gość gość 18
Nie jestem atrakcyjna i nie mam powodzenia u mężczyzn ale mam cudownego faceta którego Kocham a on kocha mnie :D

U mnie jest dziwnie, bo ogólnie faceci za mną specjalnie nie latają, raczej przeciętnie ale jak już komuś wpadnę w oko to momentalnie zaczyna mieć fioła na moim punkcie.

Gość gość
ja nie moge sie odgonic od facetow, mimo ze mam 35 lat mam meza nadal slysze i widze facetow patrzacych sie na mnie, gdy chce miec spokoj ubieram sie byle jak ale to nie pomaga ;MAM DOSC CZASAMI FACETOW I ICH WSCIPSKICH OCZU; maz sie cieszy ale ja mam dosc ,nie patrze sie na facetow ale to nie pomaga,wszyscy znajomi maja mnie za piekna i mna sie zachwycaja,a ja skromna jestem nadal

Gość gość
jak sie ubierasz?

Gość gość
hahahahahahaha podrywaja was bo sie na was patrza? hahahahahahahahahahahaha macie powodzenie bo sie na was patrza? hahahahahahahahahahahahahahahah :D

Gość gość
a mnie nie interesuje to czy ktoś mnie podrywa czy nie. w ogóle co za gimbusiarskie sformuowanie. nie, nikt mnie nie podrywa. tak, inni ludzie okazują mi zainteresowanie.