Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panow, czy 40 latka jest jeszcze w waszych oczach kobieca

Polecane posty

Gość gość

czy juz stara baba do niczego

Gość gość
to zależy jak wygląda, są piękne 40 latki i są "zniszczone" 40 latki :p

W moich tak :). x Tylko, że 40-stki mnie nie chcą :(.

Gość gość
wrzuc fotke to ocenimy :)

Gość gość
są atrakcyjne ale niektóre. Ogólnie już jest to tzw. druga atrakcyjnosc. Ale czasy sie zmieniają i jest coraz lepiej.

Gość gość
pytam z ciekawosci, nie czuje sie staro i dobrze wygladam jednak wieku nie cofne

Gość gość
bywają , choć trzeba przy półcieniu , małym świetle używać bo może na widok marszczącego się ciała opadać

Gość gość
mam meza a pytam dlatego bo on jest 3 lata starszy i jeszcze niczego sobie, zlego slowa mi nie powie, twierdzi ze jest zadowolony jednak ciekawa jestem jak mnie tak naprawde odbiera

>>>bywają , choć trzeba przy półcieniu , małym świetle używać bo może na widok marszczącego się ciała opadać<<< Biedaku :D. Jak Tobie już w gimnazjum opada, to co będzie po czterdziestce :D ?

Gość gość
Dla mnie 40 latka to już stare próchno, jedną nogą w grobie.

Gość erestor
Oczywiście, że tak. Jeżeli ma klasę, jest kobieca aż do późnej starości. W jednej z firm, w których pracowałem, miałem bardzo zadbaną koleżankę ok. 45 lat - biła na głowę niektóre 25-latki (typ Steczkowskiej).

>>>Dla mnie 40 latka to już stare próchno, jedną nogą w grobie.<<< Właśnie sobie uświadomiłem, że gdy miałem 10 lat, to myślałem, że po 40-stce się umiera :(. Widzę, że dzisiejsza PODSTAWÓWKA myśli tak samo :D :D :D.

Gość gość
a dla mnie niczym nie rozni sie od 30/umowmy sie mowa o zadbanych babkach:)szczuplych ladne dlugie wlosy/ ciut mus bc juz czyms prysnieta ,maly botoksik czy keasik/alejak ladne zabki umiech blask:)ja tam widze pelno takich/ale umowmy sie musi miec hajs na dbanie o siebie, nie byc obsrana dziwcmi i chujjowym mezem/najczesciej wlasnie singielkitakie starsze:)sa mega SEXI!!!!TO SZCZYT MOZLIWOSCI KOBIETY

Gość gość
OBSRANA DZIECIARAMI:)mialo byc

Gość gość
mnie kiedyś taki facet mówił 35 lat miał ( a bogaty, przystojny, dobra praca, inteligentny, młodsza żona) , że czasem nawet jak widzi zadbaną 60 to mu dech zapiera takie teraz sa kobiety "dobrze utrzymane", że się nie starzeją prawie.

>>>a dla mnie niczym nie rozni sie od 30/umowmy sie mowa o zadbanych babkach szczuplych<<< Ja tam wolę odpowiednio zaokrąglone :).

Gość gość
Dobrze napisane "czasem". Zawsze się zdarzają wyjątki ale mówimy o całości przecież. Co więcej na naszych ulicach....

Mam znajomą: 56 lat. Niedawno rozmawialiśmy, a potem zazdrosna kumpela pytała: o czym rozmawiałem z tą atrakcyjną 30-stką :D :D :D.

Gość gość sama złość
Kobiecość, to nie tylko erotyzm. Zatem 80latka też może być kobieca. Natomiast mnie bardzo podobają się tzw zadbane 40latki. Mniam ;)

Gość gość
mnie kręcą tylko kobiety od 90 wzwyż. starsze. niestety mam niewielki wybór

Gość gość
wiekszoc na ulicach jaka jest?? tak samo pasztety 20 letnie jak i babcie 40 wszystko od kobiety zalezy:)

Gość gość
30-40 to szcyt atrakcyjnosci:)