Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

zayebiste zdjęcie ciekawe który fotograf je robił

Polecane posty

http://icon.s.photosight.ru/img/8/e24/4241710_large.jpg modelka robi robotę, jest na zdjęciu niesamowicie zmysłowa, sexowna, uwielbiam zdjęcia tego typu. mimo, że widać nagość, to fotografia nie jest wulgarna, bardzooo mi się podoba, chciałabym mieć podobną sesję :D ale nie jestem tak ładna jak ta pani :(

Gość gość
moze ladna z twarzy nie, ale cialo masz z******te :D

Gość gość
wygląda jak zagłodzona Rumunka z czasów Czialcześku

cynicfm dziś Jesteś jak zacięta płyta, jak loop x8, jak g****o przyklejone do nogawki...

może przez te chude ręce sprawia wrażenie zagłodzonej,ale poza tym to wygląda bardzo zdrowo, no i piersi apetyczne :)

Gość gość
twoje przez stanik widac ze lepsze :) Nie wiadomo jak jest bez stanika :D

Gość gość sama złość
O ile się znam na robieniu zdjęć, to uroda nie jest najważniejsza. Nie mówię o drastycznej szpetocie, bo z tym radzi już tylko sobie fotoszop. Mam na myśli, że kobiety o urodzie nie takiej wystrzałowej, bywają bardzo fotogeniczne, wypadają bardzo interesująco, szczególnie wówczas, gdy nawiązuje się porozumienie pomiędzy modelką i fotografem, czy innym tam zdjęciorobem :D

Gość gość
Autor się nie przedstawił. Zdjęcie zrobione Nikonem D3.

gość dziś , a wiesz może coś na temat modelki, chętnie pooglądałabym inne jej zdjęcia

Gość gość
Nic nie wiem. W exifie nic nie podano na ten temat. Fotografia z roku 2011 / wykonana - 2011:04:19 11:52:58/

Gość gość
zagłodzona rumunka

Gość gość
Zdjęcie z portalu rosyjskiego a nie rumuńskiego.

Gość gość
jeszcze lepiej ....czym tu się jarać ? pytam

Gość Cynicfm
Sueo wiesz ze jestes piekna? :)

dzięki Boski Barry za namiar do kobietki, jej zdjęcia są przepiękne, co za niezwykła uroda... i faktycznie to jest polka, a nie żadna rumunka :)

cynic nie wiem, nie mi oceniać moją urodę :> i Ty tez tego nie wiesz, bo nie widziałeś mojej twarzy :D

Zobaczyłem tylko cynic****acnąłem w zgłoś:O Jeśli zniknie twój ostatni wpis - moja wina :D

Gość gość
Ale masz piekne cialo :)

Gość gość
Codziennie o tobie mysle w robocie :D. Wykbrazamsobie twoje boskie cialko i od razu mi lepiej :)

Gość gość
panna z wyglądu podobna do Kukulskiej, tylko z przerośniętymi wargami:classic_cool: piękna z twarzy, lecz ciało to sama kość. dziw bierze, że piersi się uchowały( możliwe, że efekt PS) bardzo fotogeniczna. 9/10 :classic_cool:🖐️

Gość gość
Mnie sie ona nie podoba.

Gość gość
Cialo chude i bezksztaltne a twarz banalna

Gość gość
Jeszcze lepiej by bylo, jakbym mogl myslec, ze kobieta z tak pieknym cialem czeka na mnie w domu i po wejsciu do domu bylaby piekna atmosfera, wszedlbym do sypialni a tam lezysz ty cudowna w ponczoszkach, w samych stringach i czekasz na mnie... Oh f**k. I tak codziennie. Mialbym dodatkowego kopa w robocie, zeby jak najszybciej z niej wyjsc i biec do mojej ksiezniczki :). Ah, te marzenia.

Gość gość
Przeczytasz to? :) marze jeszcze o tym zeby dbac o twoje piekne body, codziennie wieczorem i rano (o ile by mi sie chcialo rano) smarowac ci jakimis drogimi kremami ujedrniajacymi i odmladzajacymi i jakie tam jeszcze sa, jakies pieknie pachnace, luksusowe, i takie ktore sam kupie dla ciebie :D i codziennie nimi smarowac jednoczesnie masujac twoje nogi, brzuch plecy biodra okolice cipki, okolice piersi, klatke, szyje i wachac ten piekny zapach jednoczesnie calowac ta boskosc i smyrac nosem :) oh moj penis sie zrobil caly twardy...

cynic misiu, nie znałam cię od tej strony :) 🌼 może gdybyś faktycznie miał kobietę w uk, to byłaby szansa na to, że wyjdziesz w końcu na prostą :)

Gość gość
Piękne piersi ma ta kobieta.