Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camilla Joan

jezyk angielski

Polecane posty

Gość gość
ale super, poddoba mi się ;)

Gość gość
bardzo nam sie podoba.

Gość Camilla Joan
Dziekuje, zapraszam w takim razie do polubienia profilu na fb, zeby byc na biezaco :)

Gość gość
Co według was jest skuteczniejsze jeśli chodzi o naukę korepetycje czy szkoła językowa??

Gość Camilla Joan
A jesli chodzi o nauke angielskiego to uwazam, ze skuteczniejsze sa korepetycje. W relacji 1:1 masz mozliwosc rozwijania sie werbalnie praktycznie przez cala lekcje, natomiast w grupie roznie to bywa. Ale to wszystko zalezy od kilku czynnikow: preferencji ucznia, przygotowania i jakosci zajec prowadzonych przez nauczyciela, wielkosci ewentualnej grupy w szkole jezykowej, czestotliwosci zajec.

Gość gość
To pewnie zależy dla kogo, chodziłem kiedyś na korepetycje z matmy i jakoś nie za bardzo mi podeszły, lepiej się odnalazłem pracując w grupie, chodzę teraz na kurs do speak upa, to mnie bardziej mobilizuje niż praca 1:1, można posłuchać innych, też nauczyć się czegoś na błędach innych

Gość Camilla Joan
Wystawa z okazji dnia kobiet w UK- POLSKIE I BRYTYJSKIE ARTYSTKI mylittleworldinuk.blogspot.co.uk/2015/03/polish-and-british-artists-at-womens.html

A dla tych którzy szukają dobrego kursu z fajnymi lektorami i miłą atmosferą nauki to z doświadczenia polecam zapoznać się z ofertą empik school.

Gość gość
Ja wlasnie szukam, ale na pewno nie "sieciowych szkol". Z doswiadczenia wiem, ze jest bardzo roznie, ale mnie to nie zadawala niestety. Ktos, cos?

Gość gość
Mnie ostatnio zainteresowaly kursy jezykowe w ramach dofinansowanego (!) projektu Nasza Europa. Rzecz sie dzieje w Szczecinie. Na moje nieszczescie wlasnie sie stamtad wyprowadzilam, no szkoda, bo cykle trzymiesieczne...

Gość kaśkamis1
ja polecam metodę 5s. Jedyna unikalna metoda, bardzo odmienna od wszystkich tradycyjnych metod tłumaczeniowych, tu nie ma powtórek, uczysz się od razu czuć język a nie tłumaczyć w myślach jak robot : https://www.facebook.com/metoda5s/?ref=hl