Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ładnym kobietom wydaje się ,że mogą wszystko pomimo wrednego charakteru

Polecane posty

Gość gość

Mam za sobą kilka nieudanych randek na których te piękne panice okazały być się totalnie próżne, zadufane w sobie i prostackie do bólu. Podczas tych spotkań musiałem się ciągle zmuszać do sztucznego uśmiechania, ogólnie totalna kicha. Jakież było zdziwienie jednej z drugą gdy nie okazałem chęci do dalszej znajomości. Kobiety, czy wam się naprawdę wydaje, że ładna buźka to naprawdę wszystko?

Gość gość
z tego samego powodu dla ktorego brzydkim facetom sie wydaje ze klocki lego to zabawka dla doroslych

Gość gość
WTF??

Gość gość
Ja chcę kobiety skromnej i potrafiącej okazywać jakiekolwiek uczucie, a nie zadufanej w sobie idiotki.

Gość gość
jak takich nie ma :classic_cool:

Gość gość
Dlatego od dawna wole być sam...

Gość gość
Każdy NORMALNY facet wie, że sex to nie wszystko...

Gość PUS_TELNIK
a ja wole na bawole pisac gagi dla dagi :classic_cool:

Gość gość
Ty "u góry" to już lepiej nic nie pisz...

Gość gość
Jestem b.ladna ale nie jakaś piękność chociaż czasami bywam faktycznie zbyt egoistyczna to generalnie jestem dobra osoba. Czasami też reaguje na stres czy chwilowe zachwianie poczucia własnej wartości postawa "jestem od was lepsza" to nie znaczy ze jestem pusta. Może one tak reagowały bo same czują się niedowartościowane?

Gość gość
Chcecie bajki? Oto bajka: Była sobie Pchła Szachrajka, Niesłychana rzecz poporostu, By ktoś tak marnego wzrostu, I nędznego pchlego rodu Mógł wyczyniać bez powodu Takie psoty i gałgaństwa, Jak Pchła owa, proszę państwa. Miała domek na przedmieściu Po ojczymie, czy po teściu, Dom złożony z trzech pięterek, I pokojów cały szereg. Więc salonik, więc sypialnię I jadalnię, naturalnie, Gabinecik i korytarz, O cokolwiek się zapytasz — Wszystko miała, aż jej gości Zalewała żółć z zazdrości. Miała bryczkę, dwa kucyki, Dojną krowę z Ameryki, Psa — kudłacza, owcę, kurę, Oraz koty szaro-bure. Dwa uczone karaluchy W kuchni pasły sobie brzuchy. Konik polny Pchle Szachrajce Codzień grał na bałałajce, Jednym słowem — miała życie Ułożone znakomicie.

Gość gość
juz wyjasniam.otoz facetom jest wszystko jedno jaki kobieta ma charakter o ile jest piekna, moze byc niesamowicie wredna i zdradzac go na prawo i lewo (ktos juz tu powiedzial, ze lepiej jesc ciasto z przyjaciolmi niz gowno samemu).Dla facetow liczy sie tylko cialo

Gość gość
ja sama jestem brzydka ale inteligentna i b. mila.Kolezanki mowia ze jestem najlepsza w swiecie przyjaciolka i wspanialym czlowiekiem, latwo sie zaprzyjazniam z innymi kobietami i w babskim gronie jestm lubiana i popularna.Dla facetow nie istnieje

Gość gość
Na straganie w dzień targowy Takie słyszy się rozmowy: "Może pan się o mnie oprze, Pan tak więdnie, panie koprze." "Cóż się dziwić, mój szczypiorku, Leżę tutaj już od wtorku!" Rzecze na to kalarepka: "Spójrz na rzepę - ta jest krzepka!" Groch po brzuszku rzepę klepie: "Jak tam, rzepo? Coraz lepiej?" "Dzięki, dzięki, panie grochu, Jakoś żyje się po trochu. Lecz pietruszka - z tą jest gorzej: Blada, chuda, spać nie może." "A to feler" - Westchnął seler. Burak stroni od cebuli, A cebula doń się czuli: "Mój Buraku, mój czerwony, Czybyś nie chciał takiej żony?" Burak tylko nos zatyka: "Niech no pani prędzej zmyka, Ja chcę żonę mieć buraczą, Bo przy pani wszyscy płaczą." "A to feler" - Westchnął seler. Naraz słychać głos fasoli: "Gdzie się pani tu gramoli?!" "Nie bądź dla mnie taka wielka" - Odpowiada jej brukselka. "Widzieliście, jaka krewka!" - Zaperzyła się marchewka. "Niech rozsądzi nas kapusta!" "Co, kapusta?! Głowa pusta?!" A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" "A to feler" - Westchnął seler.

Mój chłopak na swoje i moje szczęście nie miał takich uprzedzeń :-)

Gość gość
Bo twój chłopak to taki sam prostak jak ty, się dobrali...

Gość gość
bo wiedza, ze tylko dla wygladu z nimi jestes i toba gardza :)

Gość gość
gość 07:00 W ten sposób myślą totalne pustaki, mądry facet nigdy nie zwiąże się z pustą lalą, a nawet jeśli to zaliczy na raz i podziękuje jej "po wszystkim"

Gość gość
Chyba zacznę szukać wśród przeciętnych kobiet, ale jednocześnie zadbanych, może tam znajdę kogoś wartościowego...

Gość gość
ładna to pojęcie względne, bo każdemu sie coś innego podoba więc nie uznaję czegos takiego że ta jest ładna, ta bardzo ładna a ta przeciętna jaka jest ładna dziewczyna ? taka co ubierze lateksowe ciuchy ? ma ufarbowane blond zagęszczone włosy ? i waży 48 kg ? dla jednych taka będzie super ale innym nie będzie sie podobać znam dziewczynę 180 cm i nos ma wielki jak babajaga, nie ma pupy ani talii a jej facet uważa że jest superlaską znowu jedna dziewczyna która ma 155 cm wzrostu drobna filigranowa brunetka dla jednego faceta jest przepiękna i spełnieniem marzeń a dla innego przeciętna albo nie podoba sie więc to piertolenie ładna-przeciętna-nieładna to idiotyzm

Gość gość
Autor tematu ma racje, lepiej być samemu niż z byle kim!

11:58 powiedzmy ze chodzi o to ze daną kobietę co najmniej 80% badanych uznaloby za ładną albo nieladną. Odchyly zawsze jakieś będą.

Gość gość
znajdź se chłopaka geju

Gość syttsyn
Np. Panią Sylwię z 1 z 10 raczej 99% ludzi nazwie ładną. Ale juz np. Doda przypadnie do gustu może 50 %.

Gość gość
gość 13:49 Nie jestem gejem, idioto...