Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dancia24

PODZIAŁ OBOWIĄZKÓW W DOMU MACIE COŚ TAKIEGO?

Polecane posty

Jestem osobą, która uważa, że wszystko sama zrobi najlepiej. Nie lubię, jak mi się facet po kuchni plącze a sprzątanie zajęłoby mu cały dzień i tak bym musiała poprawiać. Dlatego mężczyzna jest u mnie tylko do napraw.

Gość gość
Nie mamy. Kto ma czas, ten robi.

A jak nikt nie ma czasu przez tydzień, to gary w zlewie kisza się przez tydzień?

Gość krusowa
Ja też nie lubię jak mój mi się po kuchni pląta...Owszem gulasz zrobi ale... syf jeszcze lepszy :O

Gość o co to to nie
oczywiscie ze mamy. i oczywiscie oboje musielismy sie przyzwyczaic ze jeden nie zrobi tego lepiej niz drugi. ciagle sie tego uczymy. ale jak ja sprzatam/gotuje, on nie moze usiedziec na miejscu i zrobi cos innego. albo ja sprzatne kuchnie a on lazienke. potem kolezanki narzekaja ze ich faceci nic nie robia a one musza latac.

Gość gość
nie mozemy bowiem w razie choroby badz czasowej niedyspozycji jednego czlonka rodziny inny go zastepuje jakby to wygladalo gdyby ojciec w szpitalu a w domu wszystko na leb sie wali bo nie ma kto nawet gwozdzia przybic

ja bardzo lubię sprzątać gotować obiadki często biorę projekt do domu to dla relaksu sprzątam i przygotowuję pyszności

Gość miłkaja
u nas jest tak, że raz w tygodniu robimy większe porządki, tj. ja myję blaty w kuchni, sprzątam dokładnie w obu łazienkach, wycieram kurze, robię 2-3 prania i je zbieram/układam w szafach, mąż w tym czasie odkurza w mieszkaniu, myje podłogi, sprząta na balkonie, wywiesza pranie. A tak na co dzień razem robimy zakupy, zmieniamy pościel, gotujemy, on chodzi z psem, a ja ogarniam zmywarkę:)

Gość gość
Dorian -mogę Cię adoptować,przygarnąć ...

Danuśka ty musisz się oszczędzać nie szalej kobieto a jak sie czujesz wszystko ok? u nas jest podział obowiązków :)

ja lubię gotować sprzątać nie cierpię piekę ciasta reszta należy do mojej drugiej połówki