Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dancia24

A jakie kosmetyki dla maluszków do pielęgnacji?

Polecane posty

czytałam sporo ale zdania są podzielone ,Sudocrem, Bepathen, Johnson nawilżający, Nivea, HIPP, Cleanic. Który z tych kometyków najlepiej się sprawdził przy stosowaniu dzięki za wpisy

Gość gość
Dancia ty naprawdę jesteś mamą? Wierz mi, że myślałem że masz jeszcze błonke.

Gość gość
Dancia który miesiąc ciąży? upojna noc z szefem za podwyżkę i gumka szefowi pękła? to tym bardziej musisz ubrać ciepłe majtki dzisiaj, musisz dbać o psioche

Bepathen, Johnson nawilżający te kosmetyki używają moje koleżanki i pieluchy Dada z biedronki akurat w kwietniu urodzisz do lata schudniesz super tak sie cieszę że podzieliłaś się z nami

Gość gość
moja kuzynka nakupiła Johnsona podobno jest dobry i nie uczula powodzenia ona koniec marca ma termin, nie wiem czy słyszałaś każdej prawie dziewczynie robią cesarskie cięcie kuzynka sie boi

Gość gość
Johnson ma parafinę najlepsze są Hipp, Babydream z Rossmana nie sugeruj się opiniami, czytaj składy te które podałam zawierają tylko naturalne oleje, żadne mineralne kiedyś używało się Bambino bo nikt nie wiedział że to parafina zamiast oliwki

Gość gość
idz do apteki i zapytaj ty ten golas to może twój facet bez jaj co tak się żali że wszyscy mają go w dupię co?????? pasowali byście do siebie wy i ta cała chołota pisząca na tych forach a w domu pewnie smród i bród a w lodówkach hula wiatr bo c***y nie macie czasu na nic nie szkoda wam dnia moja głupia siostra też ty pisze oszołomy jedne

Gość gość
danusiu popieram hipp i babydream sa swietne. maja na prawde swietny sklad. nivea tez jest dobry ale w skladzie sa peg-i. bepanthen bardzo dobry ale drogi. sudocrem tez swietny. obydwa sa bardzo wydajne. a pampersy jakie uwazasz. z biedry dada i z lidla toujour sa ok za ta cene chodz ja wole pampers.

Gość gość
Mojego syna zarówno Nivea, jak i Johnson uczulały, więc od razu je odstawiłam. Przerzuciłam się na kosmetyki naturalne i nie miałam tego typu problemów. Polecam marki logona i lavera, mają fajne linie dla niemowlaków. zajrzyjcie do tego sklepu https://www.bezpestki.pl/kosmetyki-dla-niemowlat Ten sklep jest super, bo od razu przy produktach masz certyfikaty, jakie posiada. Wystarczy, że sobie klikniecie w certyfikat to otworzy Wam się strona, która dokładnie opisujemy co dany certyfikat oznacza! A ceny też są bardzo ok, także polecam.

Ja Bepathen, Johnson nawilżający, używałam wejdz na portal o ciąży i porodach tam wszystko opisuja.

to zależy od tego czy nie wystapią jakieś reakcje alergiczne u dziecka,musisz obserwować...u mnie od początku mydełko bambino,płyn johnson bedtime plus mleczko z tej serii,krem do twarzy z nivea baby na dwor,krem do pupy z nivea-nie polecam natomiast bepanthen jest super,maść linomag rowniez do pupy,krem mixa do twarzy...z husteczek pampers,dada,johnson,hipp...lubie kupowac dużo rzeczy na zapas :P