Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej mieć w życiu jedną kobietę, ale fajną, niż 100 gównianych

Polecane posty

Gość gość

taka prawda!

Captain Obvious? A czy prawdziwe jest też "Lepiej mieć w życiu jedną kobietę, ale g****anią, niż 100 fajnych"?

wyobraź sobie, że w drugą stronę też to działa :P

Gość gość
A Ty masz taką?

Gość gość
polak rusek i niemiec startujaw zawodach plywackich ruseknie ma rak, niemiecnie ma nod apolak nie ma ani rak ani nog przed startem sedzia pyta czysobie poradza, wsztscy odpowiadaja ze tak start - doplywa rusek, doplywa niemiec apolak idzie nadno wylawiaja go ipytaja: na przeciez mowiles ze sobie poradzisz? a polak na to: zabije tego draniaco mi czepek na uszy naciagnal :classic_cool:

Diabeł zwabił na skraj przepaści Anglika, Francuza, Niemca i Polaka. Podchodzi do Anglika i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. Anglik skoczył. Diabeł podchodzi do Francuza i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. - Nie skoczę. - Ale teraz jest taka moda. Francuz skoczył. Diabeł podchodzi do Niemca i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. - Nie skoczę. - Ale teraz jest taka moda. - Nie skoczę. - To rozkaz! Niemiec skoczył. Diabeł podchodzi do Polaka i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. - Nie skoczę. - Ale teraz jest taka moda. - Nie skoczę. - To rozkaz! - Nie skoczę. - A to nie skacz! Polak skoczył.

Gość gość
Mój tez tak uważa.Dlugo szukał zony i wyszukał.Nie zamieniłby mnie na zadna inna.Miał wcześniej różne,takie lachony i i,,won,,ki czyli do wyra i won.Same nogi rozkładały.Jak facet pozna pożarna kobiete zakocha sie to inne sie nie licza,a 1000 byle jakich mozna sobie w dooope wsadzić,obciach jakiś.