Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo chory MIKROPENIS

Polecane posty

Gość gość

Więc tak mam 20lat i bardzo małego członka nie chce mi sie żyć chyba sie zabije zawsze był mały nie ma mowy o sikaniu na stojąco nawet jak mam erekcje to nie widać że ją mam powiedzcie czy da sie to jakoś leczyć o to zdjęcie http://bokka.pl/up/52f9ee1f64d5937501bbfa359a4ee3ff.jpg

Gdybyś nie wkleił zdjęcia z sieci, może wziąłbym Cię na poważnie... Ale odpowiem. Prawdopodobnie możesz zrobić sobie taką samą operację jak transseksualiści K/M. Nie zastąpi to naturalnego organu z wszystkimi jego funkcjami, ale poprawi jakość życia.

Gość gość
Jeśli to naprawdę twoje zdjęcie to powinieneś się zgłosić do lekarza. Masz może jakieś inne dolegliwości?

Gość gość
"Prawdopodobnie możesz zrobić sobie taką samą operację jak transseksualiści K/M" medycyna aż tak daleko nie poszła, 100% (fizycznie) zmiana płci jest możliwa tylko w jedną strone :D no ale idź na konsultacje, może wyciągną ci tego pena o 2-3 cm :D

Gość gość
Grodzką zapytaj co robić

Czego nie rozumiesz? Istnieją dwie możliwości dla transów K-M. Jedna to powiększanie łechtaczki specjalną pompką, a druga to operacja polegająca na utworzeniu penisa m.in. ze skóry wyciętej na brzuchu.

Widziałem zdjęcia, dość to drastycznie wygląda. Taki penis jest wiecznie w półwzwodzie, używa się też specjalnych pompek do penisa. Stosunki seksualne są możliwe. Trwa to mnóstwo czasu, ale takie operacje są wykonywane.

Gość gość
ojej jaki słodki uroczy maluszek, tyci tyci, cudowny!

Gość gość
Podobno można na podstawie innego organu zbudowac penisa :P

Także w Polsce. Oczywiście w przypadku faceta z mikropenisem byłaby to operacja kosmetyczna, umożliwiająca współżycie i dostosowanie wyglądu. Nie mam pojęcia jaką część czucia w organie byłby w stanie zachować. Nie mam też pojęcia jak wygląda sprawa osób z mikropenisami pod względem płodności itd.