Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dancia24

W kwietniu będę rodzić mam pytanie

Polecane posty

Witam. Mam pytanie do młodych mam i kobiet spodziewających się dziecka. Naczytałam się wielu artykułów na temat jakie kosmetyki a dokładniej jakie składniki kosmetyków są zakazane w czasie ciąży i chce się dowiedzieć jak faktycznie w praktyce to wygląda. Czy kobieta w ciąży powinna zrezygnować z stosowania wszystkich swoich kosmetyków tak na wszelki wypadek i używać tylko tych przeznaczonych specjalnie dla kobiet w ciąży? Dodam,że można znaleść informację, że niemożna używać lakierów do włosów, do paznokci czy farbować włosów. Z drugiej strony spotyka się piękne, zadbane przyszłe mamy. Dlatego chcę zapytać Was młode mamy i kobiety w ciąży jak to u Was jest?

Gość gość
powiedz szefowi że to jego dziecko to dużą podwyżkę dostaniesz

Gość gość
moja mama się farbowała w czasie ciąży a mi nie wyrósł żaden ogon ani trzecia ręka

Gość gość
danusiu wszystko z umiarem stosowane nie zaszkodzi. Oczywiscie malowanie wlosow co chwile odpada ale co2-3msc nie powinno zaszkodzic. paznokcie mozesz malowac kiedy chcesz tylko pamietaj zeby na porodowke zmyc z rak badz z nog. Co do balsamow ja uzywalam zwyklego garnera zoltego. mysle,ze nie ma co przesadzac w zadna strone.