Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćs

Pomóżcie mi :(! chłopak mnie nie szanuje ,

Polecane posty

Gość gośćs

Cześć . Mam 19 lat . jestem z chłopakiem ponad 3 lata w tym pół roku nie byliśmy razem bo nam nie ukladalo się wogóle ale wróciliśmy do siebie i nadal nie czuje sie szczesliwa może napisze jak bylo od poczatku ... :( poznaliśmy sie bylo wszysko jak w bajce oboje zakochani , po jakis 3 mies on pojechal do Holandi na praktyki bardzo za sobą teskniliśmy , ale gdy go nie bylo dowiedzialam sie ze mnie kłamał , pisal do innych dziewczyn chccial sie z nimi spotykac itp. wybaczylam mu ale zaufanie do niego zmalało ;(. później tez mnie oklamywal moze w różnych sprawach ze np odwozil gdzis kolezanki a ja go przypadkiem zauwazylam , twierdzil ze robil to dla mnie i nie mowil zebym sie nie zloscila ale ok pożniej sie ciągle klociliśmy i sie wkoncu rozstaliśmy , z jednej strony byla to dla mnie wileka ulga ale z drugiej .. dostawalam od niego codzinnie przez poł roku sms ze np jestem Dzi*ką , Szm*tą itp , poźniej mnie przeprosil kupil kwiaty wszystko wytlumaczyl i z czasem wrocilismy do siebie , i teraz niby jest ok , ale nie da sie z nim porozmawiac o co zapytam to mowi ze sie czepiam , gdy sie pokłocimy to mowi do mnie nie miłe słowa , ze jestem tępa głupia , zebym sie szła leczyc, nie tak sobie wyobrazałam szacunek do swojej dziewczyny , co mam robic?? i do tego nie czuje ciepla i troski z jego strony , żadko przytula i całuje , czy mógły nadal mnie oklamywac?? nie wyobrazam sobie życia bez niego ale tak cierpie ;/ nawet gdy choruje nie zapyta jak sie czuje tylko mam mu donosic gdy wróci z pracy , a ja sie tam staram , przepraszam jeśli był gdzies podobny temat ale chcialam opisac swoja historie . z góry dziękuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować