Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rozedrgana wieprzowina

Robiliście schab w podkolanówce? Bo ja się boję...

Polecane posty

Gość rozedrgana wieprzowina

Hej, przymierzam się do zrobienia w domu dojrzewającej wędliny i mam wątpliwości - zawsze mówiono mi, że surowej wieprzowiny jeść nie można... a z drugiej strony wszelkie łososiowe polędwice lubię ale wiem, ze są bardzo chemiczne ,więc chciałabym spróbować zrobić swoją. Czy wy próbowaliście? Czy nie zepsuło się mięso? Jak wrażenia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×