Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bawi się mną a ja nie mogę nic zrobić

Polecane posty

Gość gość

nie odbieram nie oddzwaniam nie odpisuję ignoruję uciekam buduje mega dystans a on i tak od 2 lat szaleje za mną, zasypuje komplementami, czułościami, unikam go, ale jest to cięzkie, a jak już się spotkamy w pracy to przytula się do mnie, całuje po rękach, klęka do stóp nie zważając że w każdej chwili ktoś moze wejść... zwariował ? bo przecież nie kocha... żonaty kochać nie może...

Gość gość
jestem tym mega zmęczona, zestresowana i zniechęcona nie wiem co robić nasza relacja nie ma kompletnie żadnej przyszłości, a on nie chce mi dac spokoju

Gość gość
pogada ktoś/

Gość gość
Ktoś by pogadał, gdyby wiedział, dlaczego on się tak zachowuje. Wobec mnie tak samo jak Ty zachowuje się pewien mężczyzna, ale oboje jesteśmy wolni.

Gość gość
Nie widze problemu. Jeszcze jedna taka scena i dzwonisz do jego zony ze Cie nagabuje.

Gość gość
Jesli kleka nie zwazajac ze ktos wejdzie to moze juz opowiedzial kolegom, ze dobrze ciagniesz i wszyscy w pracy juz wiedza ze jestes jego dupa. Zapytaj go czy jego zona byla dziewica. Ozenione prawiki tak maja ze jak sie ozenia bo zona miala blonke to potem maja potrzebe udowodnic sobie ze inna sie pusci. I - niech zgadne - Rozwodu oczywiscie nie wzial? Tylko kleka i robi duzo szumu?

Gość gość
Nie mam kontaktu do jego żony, nie mam pojęcia kim jest i w ogóle... zresztą nie chcę nikomu psuć życia, ani tej kobiecie, ani jemu, bo facet raczej nie wie co robi...

Gość gość
kochana nie ma mowy o zadnym rozwodzie, bo o żadnym związku ze mną również mowy nie ma. dzieli nas spora różnica wieku i o żadne prawictwo czy dziewictwo nie chodzi

Gość gość
Nie masz kontaktu do jego zony i nie chcesz mieszac w jej zyciu. Wzruszajace. Ale nie przeszkadza Ci ze jej maz robi sobie posmiewisko w pracy i na pewno nie schlebia to jego zonie. Nie wiem co chcialas przeczytac zakladajac ten topik ale facet Cie stawia w bardzo zlym swietle w pracy i jest zwyczajnie nieuczciwy w tym co robi. Szukasz usprawiedliwienia dla siebie dlaczego nie pogonilas zonatego? Bo zakonczyc te farse jest bardzo prosto jesli rzeczywiscie tego chcesz. Tylko czy Ty rzeczywiscie tego chcesz.

Gość gość
zglos przelozonemu molestowanie w pracy nagraj na dyktafon kamerke tez mozesz zamontowac

Gość gość
Bez obrazy, ale oto sierota roku. To chcialas uslyszec czy sie pochwalic,ze facet rzekomo tak za toba szaleje

Gość gość
widzę że paradokumentalne seriale dla debili w tv juz całkiem zlasowały wam mózgi

Gość gość
jacy wy płytcy jesteście, naprawdę nikt nie moze się zakochać jeśli nie kocha małżonka