Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu związki aktorów są nietrwałe??

Polecane posty

Gość gość

większość z nich zmienia partnerki jak rękawiczki, są kilkakrotnie żonaci, czytałam gdzieś że podobno udawanie miłości do kogoś sprawia że naprawde zakochujemy sie w osobie, dlatego tyle aktorskich romansów zaczeło się na planie, czy to jest przyczyna?

Gość gość
Nie. To nie przyczyna.Jest bardzo wiele innych przyczyn które powodują, że psychika aktora czy aktorki jest dosyć chwiejna...

Gość gość
np? i jeszcze jedno pytanie czy oni tylko żenią się między sobą, czemu nie z fankami? nie interesują ich zwykłe szaraki?

Gość gość
Nie tylko między sobą. Znam masę związków aktorskich i to wcale nie jest reguła...

Gość gość
bo maja kase a jak jesteś zalóżmy facetem, w domu masz żone z dzieckiem a na przyjęciu czy bankiecie klei sie do ciebie laska i może być twoja jak chcesz, kiedy chcesz , możesz se z laską foty strzelać to się wiążesz z nią i już

Gość gość
istnieją związki aktorów ze zwykłymi kobietami i odwrotnie?

Gość gość
Oczywiście. Wileu moich kolegów ma żony nie związane z aktorstwem.. Nawet powiem, że większość zdecydowana.

Gość gość
Bo to jest show-biznes. Aktorzy i aktorki nie zawierają małżeństw lecz są to kontrakty partnerskie w celach reklamowo-promocyjnych. Mówiąc prościej, dwie firmy zawierają między sobą krótkotrwały układ zależny od koniunktury na rynku medialnym.

Gość gość
Bzdura

Gość gość
związki aktorów są nietrwałe bo mają taką pracę że dużo czasu spędzają poza domem mają kontakt z dużą ilością pięknych kobiet, dodatkowo kręcenie scen intymnych powodują że łatwo o zadurzenie, flirt, romans czemu wybierają na partnerki aktorki ? bo poznają je albo w pracy albo tam gdzie bywają większość celebrytów wiąże się z innymi celebrytami bo w takim środowisku się spotykają związki z niecelebrytami są rzadkością i raczej też nie są trwałe ze względu na zazdrość która żona siedząc w domu z dwójką dzieci potrafiłaby stolerować że mąż ileś tygodni jest poza domem i w ramach pracy "obściskuje się" z jakąś laseczką ?

Gość gość
dodatkowo kręcenie scen intymnych powodują że łatwo o zadurzenie, flirt, romansxx:D:DJAk widze nie masz o tym zielonego pojęcia...

Gość gość
czemu wybierają na partnerki aktorki ? bo poznają je albo w pracy albo tam gdzie bywająwiększość celebrytów wiąże się z innymi celebrytami bo w takim środowisku się spotykajązwiązki z niecelebrytami są rzadkościąxx:D:D:D

Gość gość
nie no pewnie że nie mam pojęcia.... nie mówię że jest coś seksualnego w kręceniu scen erotycznych przy 50osobowej ekipie.... twierdzę jedynie że jeśli dwoje aktorów spędza 12 godzin dziennie na planie zdjęciowym a potem jeszcze razem odreagują stres po pracy, na kilka tygodni są odizolowani od swoich parterów to nic dziwnego jeśli nimi pojawia się jakaś zażyłość vide przykład Ageliny Jolie i Brada Pitta, poznali się kręcąc "Pan i Pani Smith" Bad Pitt był wtedy z Jenifer Aniston

Gość gość
Shatyn jaki ty wszechwiedzący jesteś.....normalnie.....

Gość gość
nie no pewnie że nie mam pojęcia....xxTo oczywista oczywistość...:DA wyciąganie wniosków na podstawie paru aktorów na ich wielotysięczną rzesze to, wybacz... Głupota...Popracowałbyś parę lat w filmie czy teatrze to by ci się wyprostowało myślenie...

Gość gość
gość dziś Shatyn jaki ty wszechwiedzący jesteś.....normalnie.....xxxNo widzisz... Tak już mam.:D

Gość gość
no to oświeć mnie ? wiem za to czemu ludzie zdradzają na wyjazdach integracyjnych i w delegacji, tam działa to samo: rozłąka i wspólne spędzanie czasu nie neguję że istnieją związki które są czysto komercyjno-promocyjnym układem nie neguję także że są takie które pozostają sobie wierne mimo pokus od każdej zasady są wyjątki, ale natura ludzka jest taka a nie inna

Gość gość
no to oświeć mnie ?xxAle w czym ma cie oświecić?

Gość gość
shatyn,nie wiem czy Cię to zainteresuje, ale przed południem na kafeterii wygrałęś ranking na największego głupkka i oszołoma ka kafeterii :D.I żeby nie było...ja nie głosowałem,bo chcę być bezstronnym! :D

Gość gość
Shatyn jest taki wszechwiedzący i światły bo czerpie swoją wiedzę z WYBORCZEJ, buraki.Wy mu nie dorastacie do pięt! A co będzie jak zacznie oglądać TVN ?:D

Gość gość
gość dziś shatyn,nie wiem czy Cię to zainteresuje, ale przed południem na kafeterii wygrałęś ranking na największego głupkka i oszołoma ka kafeterii smiech.gif .I żeby nie było...ja nie głosowałem,bo chcę być bezstronnym!xxxI wcale się nie dziwie skoro ocenialio mnie tacy jak ty czyli równali do swojego poziomu.

Gość gość
gość dziś Shatyn jest taki wszechwiedzący i światły bo czerpie swoją wiedzę z WYBORCZEJ, buraki.Wy mu nie dorastacie do pięt! A co będzie jak zacznie oglądać TVN ?xxxNie.Bo ponad dwadzieścia lat pracowałem w teatrze na scenie...

Gość gość
aha... nie sądzę ze byś z tego miał zwichrowany czerep!

Gość gość
Bo nie mam takowego.I w przeciwieństwie do wielu tutaj p[otrafię uzasadnić moje własne słowa i oceny.A wieli tego nie potrafi a więc... Jestem dla nich wrogiem.

Gość gość
pracowałeś 20 lat w teatrze i nie widziałeś żadnych romansów, intryg i dawania dooopy dla roli..... rany to ale ty miałeś klapki na oczach

Gość gość
Shatyn aktor przez duże A :D

Gość gość
bo shatyn zapomniał dodać że on tą scenę zamiatał po spektaklach to za bardzo nie ma nic do powiedzenia :D

Gość gość
pracowałeś 20 lat w teatrze i nie widziałeś żadnych romansów, intryg i dawania dooopy dla roli.....xxA gdzieś tak napisałem?Zacytuj...:D

Gość gość
Shatyn chodziło mi o związki sławnych aktorów hollywoodu ze zwykłymi kobietami a nie jakimiś twoimi znajomymi z desek teatruxxA gdzie to napisałeś?Możesz zacytowac taki post?

Gość gość
dokładnie Shatyn zamiatał scene w teatrze po spektaklach przez 20 lat :D