Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spózniający sie okres

Polecane posty

Gość gość

Witam was dziewczyny mam problem z spóźniającym sie okresem. W styczniu współżylam z chlopkapiem (1,2 stycznia) nastepnie dostalam okresu tak jak zawsze czyli 17 stycznia wszystko bylo OK. Od tamtej pory nie wspólzylismy poniewaz jest w wojsku i teraz okres mi sie spóznia raczej nie jest to mozliwe ze jestem w ciązy? Prosze o rady zanim kupie test ciążowy Dziekuję bardzo

Każdy kobiecy organizm jest inny ;) Moja mama na przykład do 6 miesiąca ciąży miała okres. Opóźnienie miesiączki może mieć też inny powód. Od stresu po problemy chorobowe. Ja udałabym się do ginekologa. ;)

Gość gość
No ale miałam już jeden okres normalnie organizm sie oczyścil to chyba nie jestem w ciaży tylko to coś innego ?

Gość gość
nie sądze by to była ciaża, skoro miałaś normalny okres. Moze owulacja CI się przesunęła. Wyznaczasz sobie dni płodne?

Gość gość
Ry/pać trzeba się zabezpiczyć.

Gość gość
nie mam pojęcia czy owulacja mi sie przesunęła

Gość gość
Malo prawdopodobne bys byla w ciazy. Okres czasem sie spoznia, moze sie stresujesz. Tez tak czasem mam, ze mi sie opoznia i wydziwiam. Spokojnie, zmajstrowanie malej "fasolki" nie jest takie latwe ;)

Gość gość
Owszem, zdarzaja sie ciaze, w ktorych krwawienie wystepuje nawet do 3 miesiaca. No, ale to dosc rzadkie przypadki. Tak jak mowilam, to nie takie proste. Uspokoj sie. Zabezpieczasz sie z partnerem? Ile dni Ci sie juz spoznia?

Gość gość
rownież nie sadzę żeby to byla ciąża. mysle że zbyt bardzo się stresujesz,a myśląć o tym że mozesz być w ciąży jeszcze bardziej sie denerwujesz i okresu brak.tez tak mialam. w koncu odpuściłam, zajelam się czymś przyjemnym i okres pojawił sie nastepnego dnia wieczorem.niie martw się;)