Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dzisiaj zly dzien i c*****o wygladam. Kto tez?

Polecane posty

Gość gość

Mam dzisiaj zly dzien i c*****o wygladam. Kto tez?

Gość EjdżTiSiEmEjt
ja

Gość gość
Mam ochote [przeklinac, okres mi sie zbliza, nawpeprzalam sie slodyczy, i w ogole nic mi sie nie uklada. Mam ochote se tylko polozyc i isc spac haha

Gość EjdżTiSiEmEjt
Czyli standard u kobiet. Po prostu się połóż i śpij. Ludzie dookoła będą ci za to wdzięczni :)

Gość adsadsa
Ja mam c*****e ostatnie kilka dni. Jestem chora i albo mam gorączkę albo taki katar, że żyć nie daje :-o

Gość EjdżTiSiEmEjt
Współczuję. Skoro rzygasz już miesiąc, to lada dzień przejdzie ;)

Gość autorkafghjjkk
Dziewczyny poużalajmy się nad sobą:) Ja naprawdę czuję ten pieprzony okres. Mam wrazenie, że jestem napompowana od środka, chce mi się bezzasadnie jesc naprzemian slodkie i slone, wlosy mi sie idiotycznie ulozyly, mam jakies wypryski, nie wyrabiam sie czasowo, zapomnialam o spotkaniu, wywalilam sie dzisiaj biegnac do autobusu, pote sie ZACIELAM w windzie, na koniec znokautowalam torebka kolege;/ A jeszcze dzien mlody hihiiii

Gość EjdżTiSiEmEjt
Zacne sukcesy :D

Ja codziennie mam fatalny dzień. Nie mogę na razie iść do pracy i to mnie dobija :( No i okres się zbliża a to tylko pogarsza sprawę. Przed okresem dopada mnie taki nastrój, że ciągle mi się płakać chce i wszystko mnie denerwuje.

autorkafghjjkk grubo :D ja też mam niesamowitą ochotę na czekoladę ale się powstrzymuję bo od ponad m-ca jestem na diecie :( okres dostanę za tydzień. Wczoraj się popłakałam gdy w chorobie robiłam obiad a mąż gdy mi oświadczył, że brokuły jakie dodałam do zapiekanki śmierdzą mu :-o No żesz... :-o

Gość gość
adsada, głow ado góry!:)))) Ja tam uwielbiam zapienkankę z brokułam haha. Aha i żeby na domiar złego to zacięła mi się pralka i pranie utkwiło w środku;/ Chyba zaraz rozwalę tę szybkę!!! Gratuluję, że się powsztrzymujesz przed słodyczami ja niestety przegrałam:)))) Miego dnia dziewczynki

Mojego męża znam od 10 lat i dopiero wczoraj się dowiedziałam, że za brokułami nie przepada :-o ech...

Gość gość
JA! definitywnie ja. Okropnie wygladam i się nie wyspałam