Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest mi bardzo smutno bo brakuje mi miłości

Polecane posty

Gość gość

ciagle trafiam na jakiś dupków, na jakis d****arzy ile tak można? Poza tym często faceci chca ode mnie tylko seksu, dlaczego tak jest? Nie wiem czy kiedys znajde takiego co mnie naprawde pokocha... niby miałam ze 3 dluzsze zwiazku, jeden trwał rok , drugi 3 lata, trzeci 6 lat, teraz mam 27 i czuje sie beznadziejnie, niby podobam sie facetom, ale jak oni chca przeważnie tylko seksu, a na początku udaja ,że im zależy na mnie to jest najgorsze :((((

Gość EjdżTiSiEmEjt
Po pierwsze: Spokojnie. Po drugie: Faceci nie udają że im na tobie zależy. Im na prawdę na tobie zależy. Tylko jednym zależy na zabawie z tobą, a innym na związku. Ty trafiasz na takich, którym zależy na zabawie, bo w takim towarzystwie się obracasz :) Po trzecie: I faceci i kobiety lubią jak im dobrze, jak im źle, to idą szukać innego miejsca gdzie będzie im dobrze. To naturalny odruch. Po czwarte: Jeśli chcesz poważnego związku na zawsze, poznaj faceta który chce tego co ty. Na dyskotekach takich nie ma, bo tam ludzie chcą się zabawić, idą tam dla przyjemności :)

Gość gość
Przeczytaj ksiąźke dlaczego mężczyzni kochają zołzy....

Gość gość
odezwij sie na gg:40121622