Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkać się czy nie z byłym .

Polecane posty

Gość gość

Mam nudne małżeństwo nigdzie nawet nie wychodzę itp itp bla bla bla Z byłym utrzymuje kontakt smsowy. Juz chyba od 2 lat .piszemy co jakiś miesiąc co słychać .... itp nic ciekawego . on ostatnio nalega na spotkanie . Pisze z podtekst ami . a ja już nie wiem czy spotkać się tak pogadać czy nie . on ma dziewczynę ja męża . Wiem ze podobam się mu .mówi mi to ciągle . zerwała kiedyś ja i nie rozmawialiśmy z 10 lat .czasem mijamy się gdzieś na ulicy . spotkać się czy nie? Nie chce pchać się w romanse . a zresztą z drugiej strony co mi szkodzi się spotkać ... Doradźcie

Gość gość
Jeden z najgłupszych postów jakie przeczytałam na tym forum. Żal mi Ciebie szczerze.

Gość gość
Autorka - dziewczyny ha się tylko pytam . ot tak z nudy mogłabym się spotkać . Nic więcej nie planuje . romanse mnie nie interesują .

Gość gość
ale pieprzysz. Bierzesz pod uwage byłego?! :O i mówisz że to tylko spotkanie? jesteś desperatką i co gorsza oszukujesz siebie i NAS!! Byłego zostawiłaś i utrzymujesz kontakt (jedno drugie niby nie wyklucza a jednak) a wyszłaś za nudziarza i wmawiasz że to tylko o takie se spotkanie, chcesz ognia na mieście. Daremna jesteś. Trzeba było się pok***ić ze dwa lata a nie marnować komuś ten czas.

Gość gość
Autorka -- pytam bo mam mnóstwo wątpliwości i jestem ciekawa czy ten człowiek się zmienił .. z podejścia do życia . nie chce przecież go do łóżka zaciągać . ale on już tak mnie męczy co do spotkania ze czuje ze łamie się . ale w głębi serca nie chce się spotkać . z drugiej strony może jak się spotkam to przekonam się ze ten człowiek jest taki jak kiedyś ..

Gość gość
Ale on cię chce do łóżka zaciągnąć :P On chce więcej, a nie tylko pogadać.

Gość gość
Czyli lepiej nie ...tez tak obawiałam się by sobie czegoś nie wymyślił

Gość gość
Autorko! Nie spotykaj sie!!! Namieszasz sobie tylko w glowie i zyciu! Ja do dzis zaluje, ze spotkalam sie z bylym... Masz dzieci?

Gość gość
Tak mam dzieci .dlaczego pytasz ? . mówisz ze nie warto ? Wogole ten byly nie podoba mi sie i jie zamurzam sie wdawac w romanse ... Sama siedzibie co ja widziałam w nim . myślałam nad zwykłym spotkaniem rozmowa ... hm ale chyba was posłucham .sama nie jestem pewna spotkania a teraz przekonuje się powoli by nie odświeżac starych znajomości .

Gość gość
Ja bym sie nie spotykala...

Gość gość
Współczuję temu byłemu. Chyba na głowę upadł żeby chcieć spotkać się z kobietą, która go już raz zostawiła.