Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olej kokosowy?

Polecane posty

Gość gość

Czy naprawdę nadaje się do każdego typu cery? Dużo się teraz mówi o tych olejach,i kokosowym i arganowym że są lepsze niż większość kremów,nie uczulają,pielęgnują,wygładzają.Używałyście?

Gość gość
ja używam oleju kokosowego, ale tylko na noc. na dzień mam upgrade z sensilis, bo na oleju makijaż, nawet bardzo delikatny, to masakra - świecisz się jak neonowe reklamy :P

Gość gość
Nie, nie do każdego. W przypadku cery tłustej nie jest wskazany, może zapychać (lepszy będzie z pestek winogron, konopny, lniany, z dzikiej róży, jojoba, z orzechów włoskich).

Gość gość
mnie właśnie na oleju kokosowym unormalizowała się cera - tłusta litra T i łuszczące się suche miejsca na policzkach obok skrzydełek nosowych

Gość gość
nikt Ci nie powie, że u Ciebie na 100% spasuje sprawdź - najwyżej jak Ci nie będzie służył na skórę twarzy to usmażysz na nim naleśniki albo omleta :)

Gość gość Edyciak
Mam cerę typowo mieszaną, ze strefą T . Robiłam trzy podejścia i każde nieudane. Wyskakiwaly mi krostki i pryszcze po nim. Jak nigdy . Używam go jako odżywka do włosów, do rzęs, do paznokci. Na suche pięty.