Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasia9089

czy coś z tego będzie ?!

Polecane posty

Gość kasia9089

Od około 3 miesiący spotykam się z sąsiadem. Jest trochę starszy ode mnie, ale nie dużo. Ja mieszkam z chłopakiem z którym jestem ponad 5 lat, ale wszytsko się między nami wypaliło. Nawet już ze sobą nie sypiamy od prawie pół roku. A z tym sąsiadem, to jest tak, że chodzimy na spacery, jemy coś wspólnie, albo ja gotuję, albo on. Ale miesiac temu pojechał z jakaś dziewczyną na wyjazd i przed tym wyjazdem nie było za fajnie. Generalnie spięłam się, bo powiedział, ze mam sie nie odzywać, a jak już muszę to grzecznie. Z tego co wiem, nic im z tego nie wyszło, bo powiedział, ze ona jest egoistką i takie tam. I zmienił swoje podejście do mnie. Ostatnio zaprosił mnie na obiad, na pizzę do siebie, dwa razy na film. Leżałam przytulona do niego i myślałam, że chciałabym aby to trwało wiecznie, że daje mi tą czułość, której od dawna mi brakuje. Najgorsza jest własnie taka czułość, nie to że przespaliśmy się ze sobą... Powiem krótko, zakochałam się w nim, zależy mi na nim i czuję się zazdrosna o niego. Zdaje sobie sparwę że zrobiłam błąd mówiąc mu o tym, że mi na nim zależy przed jego wyjazdem, bo powiedział, żebym wybiła sobie z głowy, że kiedykolwiek będziemy razem. mimo to, dalej kontynuuje znajomość.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować