Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 7 szamponetek, która z nich wychodzi najciemniej, a która najchłodniej?

Polecane posty

Gość gość

1) Cameleo 6.0 ciemny blond 2) Cameleo 5.0 jasny brąz 3) Palette 16 czekoladowy brąz 4) Palette 15 nugatowy brąz 5) Joanna 03 naturalny blond 6) Joanna 014 aromatyczne cappuccino 7) Ryana 05 jasny brąz

Gość gość
To zalezy jaki masz teraz kolor wlosow, czy juz farbowalas itp. Nikt ci nie powie co ci wyjdzie, ale szamponetki sa tak slabe, ze spokojnie mozesz wyprobowac pierwsza lepsza. To nie farba, szamponetka ma za zadanie tylko podkreslic kolor wlosow. Takze nawet jak uzyjesz za jasna czy za ciemna to nic sie nie stanie.

Gość gość
Palette czekoladowy brąz super wygląda na włosach, ale strasznie je niszczy. Mój ulubiony kolor, ale wolałam zrezygnować.

Gość gość
farbowałam na złoty brąz, który wypłukał się do kasztanu :P odrosty ciemny mysi blond. szamponetki zakupiłam w celu lekkiego przyciemnienia odrostów

Gość gość
na pierwszy rzut poszło cappuccino!! lekko przyciemniło odrosty dzięki czemu nie wyglądam już jakbym siwiała, ale podbiło też kolor na długości w stronę czerwieni co już mi się mniej podoba :P ogólnie rzecz biorąc: na razie źle nie jest

Gość gość
gość wczoraj Szamponetki z pallete nie niszczą włosów. Coś co jest na bazie henny nie może niszczyć.