Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo Przyciągania, sekret pytanie

Polecane posty

Gość gość

czy oprócz wizualizacji trzeba też działać, podejmować kroki do realizacj marzeń czy wystarczy wizualizować a wszechświat zadba o to żeby to nas spotkało bo różne opinie czytałam

Gość gość
g****o to działa od tygodnia to stosuje jak nie wygrałam tak nie wygrałam dzisiaj 100zł straciłam a zwrotu było 0 gołe

Gość gość
trzeba też działać

Gość gość
działać tzn jak?

Gość gość
"podejmować kroki do realizacj marzeń "

Gość gość
ja zaczęłam działać powysyłałam kupony i co g****o

Gość gość
a nie wystarczy przyjmować okazje od wszechświata jak mówią w filmie ''sekret''

Gość gość
heh tydzien wysylasz kupony,nic nie wygralas i juz sie poddajesz? :O co to jest tydzien,tyle co nic...tutaj potrzeba cierpliwosci,bo czasem na efekty sie dluzej czeka,ale sie oplaci. Poza tym nie wiem czy takie rozsadne wysylanie kuponow,to wlasnie blokuje rozne inne mozliwosci,bo tak jakby zamiast wolno puscic mysli o pieniadzach to zawezasz to tylko do gier,a np lotto jest panstwowe i tam w ogole oszukuja,ja juz w ogole w jakies lotto nadziei nie pokładam,za to w sekrecie owszem ;) ale wlasnie nie dzialam i mysle,ze to błąd ale nie wiem jak mam działać

Gość gość
up

Gość gość
w filmie ''sekret'' mówią że wszechświat sam będzie wysyłał okazje do spełnienia marzenia tylko wystarczyć będzie je przyjąć i z nich skorzystać wiec jak to jest?:o

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
zeby to wszystko dokladnie zrozumiec warto sie zaglebic w temat,jest wiele innych jeszcze ksiazek o sekrecie i forum i watek o tym na kafe - pozytywne myslenie raz jeszcze i w ksiazce sekret jest chyba dokladniej tez to opisane niz w filmie

Gość gość
Ty myślisz, ze dostaniesz wszystko od tak, od ręki? :O co to jest tydzień? sekret to nie magiczne zaklęcie. A oprócz wizualizacji trzeba tez pomagać losowi i jeśli widzisz jakąś okazję to ją wykorzystaj. Na tym to polega. jesli wyobrażasz sobie męża, to nie myśl sobie ze za tydzien od sam zapuka do twoich drzwi. Być może poznasz go za pół roku i to Ty będziesz musiala go zaprosić go na 1 randkę i w ten sposób zostaniecie kiedyś malżenstwem. Kapujecie?

Wszystko zależy od tego czy w to wierzysz. Jeżeli wierzysz możesz całkowicie się temu poddać. Od jakiegoś czasu interesuje się pewnymi rzeczami, o których "nudni" ludzie nie myślą. Wszystko co nas otacza- powtarzające się schematy życia, media, polityka itp. skłaniają nas do tego aby uznać to za bzdury. Jednak coś w tym jest. Biorąc mój przykład i znanych mi osób -zaczyna się sprawdzać. Wizualizacja to nic innego jak projektowanie swojego życia, takiego jakiego chcemy. Oprócz niej, warto poddawać się wszystkiemu co nas spotyka, bez względu na to czy to są dobre zdarzenia czy nie. Warto je zaakceptować, powiedzieć sobie "tak ma być". Jeżeli całkowicie się temu poddamy zaczniemy rozumieć i odkrywać więcej. Duża grupa ludzi zaczyna doświadczać pewne rzeczy, odczuwać wibracje, poznawać siebie i poznawać nasz świat-rozróżniać co jest dla nas dobre a co nie. Obecnie pojęłam pewne rzeczy przez które życie "tutaj" jest trochę przerażające. Cóż nie zwariowałam, jedynie odkrywam prawdę.

Gość gość
no to mówimy o wykorzystywaniu okazji a nie działaniu na ślepo, nie zawsze wiadomo jak działać

Gość gość
zdaj się na swoją intuicję, na ten cichy wewnętrzny głosik, a bedziesz wiedziała jak działać :) tylko musisz się wsłuchać w siebie

Gość gość
w filmie ''sekret'' jest że czasem trzeba wykorzystywać okazje, podjąć ****** czasem możemy się obudzić i marzenie będzie zrealizowane

Gość gość
up

Nie zawsze wiemy jak działać, ale czy należy unikać czegoś bojąc się ryzyka? Wielu ludzi nie ma nic, gdyż za bardzo przejmują się porażką. CO jeśli ta porażka to wstęp do czegoś innego, droga przez którą należało przejść, aby przytrafiło nam się to czego bardzo chcieliśmy. Zacznij medytować, wsłuchiwać się w siebie. Zrozum siebie i miejsce w którym żyjesz. Wtedy jest łatwiej.

Gość gość
ja ostatnio zauważyłam że to co mówię i myślę bardzo szybko się spełnia, jeżeli chodzi o drobniejsze sprawy. Złota zasada to czuć mega wdzięczność ze coś sie spełniło i wewnętrzne szczęscie. Później jest coraz lepiej i lepiej ;)

Medytacja,fizyka kwantowa, wibracje, częstotliwości, święta geometria to tematy, które pomogą Ci zrozumieć :)

Gość gość
Jestem osobą przesądną, chociaż w kwestiach finansowych zawsze starałem się twardo stąpać po ziemi. Otwierając swój biznes zamówiłem kompleksową sesję rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Biznes dość szybko się rozkręcił, oczywiście aby osiągnąć sukces finansowy musiałem się dużo napracować, ale muszę przyznać że w wielu sytuacjach też dopisywało mi szczęście. Jeśli ktoś nie umie pracować żadna magia mu nie pomoże, ale jeśli ktoś jest pracowity rytuał może dopomóc w pewnych sytuacjach.