Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda2332

Garbaty nos

Polecane posty

Mam ogromny problem z samoakceptacją. Mam 16 lat i czuje się okropnie. Wszystko przez mój nos. Otóż problem tkwi w tym że jest garbaty. Nie wiem co się stało, ale prawdopodobnie kiedyś albo go złamałam albo zbiłam i powstał garb. Przez ten nos wydaje mi się, że nikt mnie nie zechce i będę sama. Nie znam osoby, która miałaby taki nos jak ja. Koleżanki mają już swoich pierwszych adoratorów, a ja nie. Czuje się gorsza i myślę, że to przez ten cholerny nos. Od rówieśników usłyszałam wiele gorzkich słów np. "masz nos jak Himalaje" albo " masz krowi ryj". Nie lubię oglądać siebie w lustrze. Niby każda potwora znajdzie swojego amatora, ale w dzisiejszych czasach liczy się tylko wygląd :( Zazdroszczę innym dziewczynom nosów. One mają full innych kompleksów tylko zwykle nie są one widoczne i da sie je zmienić ,a u mnie nie. Nie stać mnie na operacje, a zanim uzbieram kasę to będę już 30 latką i nie będzie sensu. Moja rodzina i przyjaciele twierdzą, że nie jest tak źle, ale ja im nie wierzę. Mówią tak żeby mi przykro nie było...Chcę znać waszą opinię co wy byście powiedzieli o dziewczynie z takim nosem, ale szczerze.

Gość gość
Pokaż zdjęcie.