Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plany mojego chłopaka na przyszłośc

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy w związku na odległość. Ja ostatnio rzuciłam pracę i szukam czegoś ale narazie na marne. Chłopak dziś zaproponował mi wspólny wyjazd na kilka miesięcy. Miałabym rzucić szkołę (zaoczna kierunkowa) zostawić tu wszystko i z nim wyjechać gdzieś do pracy.. i to chciałby w takim czasie kiedy są 2 ważne dla mnie uroczystości . Trochę mam wrażenie że on myśli tylko o sobie i o tym żeby zrobić tak żeby jemu było wygodnie a ja się mam podporządkować. Jak mówię żeby sam pojechał bo też siedzi aktualnie w domu to jest "bez Ciebie nie chcę"/ z jednej strony to miłe że o mnie myśli ale z drugiej jak ja tu wszystko mam zostawić :/ wrócimy do Polski i co ? nadal życie na odległość ? bez sensu

Gość gość
eee....odpada, niech on sobie znajdzie tu pracę do czasu az ty skończysz studia zaoczne!!! Nie warto rzucać!!!! płacilaś za to przeciez! Wyjedziecie później. Musisz mu przemówić do rozsadku, jak nie będzie chciał to niech jedzie sam, no chyba, że ty się zdecydujesz jednak. Nie ma tu dobrej porady, sama musisz zdecydować

Gość gość
Licz na siebie ,nie wyjeżdżam nigdzie nie ma kokosowe ,a szkoła to.podstawą,on chce mieć towarzystwo.I ruchsdelko