Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wikto

Mam juz dosc chce umrzec!!!

Polecane posty

Witam mimo ze jest to forum dla kobiet to podziele sie wlasna historia..... zaczne moze od tego ze mam 19 lat a wygladam na 14 mam male dlonie stopy 165 wzrostu i jestem drobnej postury piegi na twarzy i duze czolo jestem blady jak sciana nie moge patrzec na sb w lustrze ;(... mialem okropne dziecinstwo alkohol i te sprawy ciagle brakowalo pieniedzy teraz jest juz lepiej mieszkam w normalnym mieszkaniu ale w kazdej chwili moge je stracic i wyladowac pod mostem z rodzenstwem i matka :(..... nie mam nawet dziewczyny bo zadna mnie nie chce z reszta kto by chcial byc z takim czyms jak ja malym bladym piegowatym karlem. Mam juz tego serdecznie dosc i za niedlugo napewno to zrobie i bede w koncu szczesliwy bez problemow moze w nastepnym zyciu bede ladny bede mial pozadny dom itd.

Gość gość
Przeczytaj to co napisałeś. Jesteś piękny. Twoja dusza jest piekna! Pamiętaj o tym!

Gość EjdżTiSiEmEjt
Nawet jeśli istnieje coś takiego jak przyszłe życie na ziemi, to zabijając się dostaniesz gorsze niż masz... Bo czemu miałbyś dostać lepsze? Bo ojebałeś to życie? Na pewno logiki to w tym nie ma żadnej. Masz w końcu w miarę normalny dom, którego chciałeś. Po prostu zrób wszystko żeby go nie stracić. Jeśli masz poświęcić swoje życie, to poświęć je dla swojej rodziny. W końcu jest najważniejsza w twoim życiu?

Jesteś wyjątkowy. Nie przejmuj się otoczeniem. Czujesz się źle nie dlatego, że Ty jesteś inny. Po prostu ten świat w którym żyjemy jest zepsuty. Pomyśl o wszystkim co Cię otacza, o ludziach, którzy są piękni i mają wszystko, choć tak naprawdę nie mają nic. Przestań żyć według schematów. Takiego drugiego jak Ty nie ma i pewnie znajdzie się miejsce gdzie będziesz czuł się dobrze tylko musisz chcieć je odnaleźć.Pomyśl co byś odpowiedział bliskiej Tobie osobie, na której bardzo CI zależy gdybyś usłyszał słowa, które napisałeś?

Daj sobie cele,wynieś na wyżyny swoje życie :) Dasz rade! życie kopnęło Cię mocno w tyłek - to dobra nauka , poradzisz sobie z nie jednym problemem! Piękny nie piękny Bóg nie stwarza nas aż takich brzydkich hehe a po za tym ważne jest to co masz w środku. Inteligencja szacunek dla kobiet - kiedyś któraś to doceni i wspomnisz moje słowa. I przyjdzie czas taki jak u mnie.. często zastanawiam się nad śmiercią... a mam dopiero 27 lat. Przeraża mnie myśl że mam wszystko najcenniejsze a pewnego dnia mogę to stracić... to straszne. Zgarniaj więc życie pełnymi garściami!!!!

Gość gość
Pieknie tu wszyscy napisali...nie bede powtarzac. Ale pamietaj: jestes wyjatkowy, nie ma drugiego takiego jak Ty. Zyj...umrzec zawsze jeszcze zdazysz ale jesli sie zabijesz zaprzepascisz wszystko.

Gość gość
ogólnie kurduple mają przechlapane

Gość gość
Idź po linę i do lasu, po co siedzieć przed kompem, działaj hahaha człowieku, zastanów się nad sobą, jesteś żałosny. Myślisz , ze sie zabijesz i będzie dobrze hahaha cienias. Znajdź rozwiązanie problemu...

Gość gość
Wolałbys być chory np na zanik mieśni i przez 25 lat konać? Człowieku ogarnij się.Znam nizszych od Ciebie i brzydkich jak noc.Mają żony ,dzieci ,firmy. Mozesz siwgnąc gwiazd jesli tylko chcesz . Żadne umierać! Trza żyć,walczyć.Zycie jest zbyt krotkie żeby wczesniej odchodzić. Masz 19 lat ,dopiro 19.Wszystko przed Tobą .

Gość Wikt
mhh fajnie pisac gorzej zrobic nawet nie zdjecie sobie sprawy przez co przechodze jak bardzo siebie samego nienawidze :( Gardzę sobą a nadodatek cierpie z milosci ;( dopiero ja poczulem a juz jej nienawidze ale dzieki za niektore mile slowa :) Zegnam