Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZEF MNIE WYKAŃCZA PSYCHICZNIE

Polecane posty

Gość gość

Miałam już raz w życiu załamanie nerwowe, pomimo młodego wieku zaraz po śmierci bliskiej osoby z rodziny za cokolwiekbrałam leki przez jakiś czas chodziłam po lekarzach na terapie i wyszłam z tego.. Czuje od jakiegoś czasu to co czułam po śmierci tej osoby lęki, niepewność, zmiany nastrojów, bezsilność, zamknięcie w sobie! Nie mam juz nawet ochoty wstac i jechac do pracy bo tam czekają kolejne niemiłe spojrzenia, obwinianie za cokolwiek, wykłady wykrzyczone w złości za jakiekolwiek zapytanie go o coś; /

Gość gość
To odejdź z pracy!

Gość gość
Tak myślałam tylko że ciężko z pracą myślałam by iść do niego i rzucić mu dokumentacją o przebytym załamaniu.

Gość gość
obciągnij mu fajkę

Gość gość
Niestety szef człowiekowi wilkiem. Za komuny kazdy liczył sie z pracownikiem teraz mają za g...śmierdzące.Wspólczuję bardzo .

Gość gość
No właśnie tylko że szef też człowiek a nie król i władca najlepiej wysłać na szubienice albo wygrać wilkom na pożarcie!

Gość gość
absolutnie nie mów mu o załamaniu bedzie miał satysfakcję poza tym pewnie nie widzi w tym swojej winy jeszcze się upewni że to z tobą coś nie tak a nie z nim i droga wolna do dokręcania śruby, jesli miałaś już 1 załamanie być może ryzykujesz następnym załamaniem albo swoim zdrowiem psychicznym, jeśli leczyłaś się po 1 chodziłaś na terapię to najlepiej odejść bo kolejnego razu może nie wytrzymać twoja psychika, wiesz mi tacy ludzie gnoją innych świadomie lub nieświadomie i mają ludzi w d***e

Gość gość
Ja czasem zastanawiam się nad czlowieczenstwem w człowieku. . Najlepsze że mój szef to samotny 30 - paro latek bez dzieci, żony... Nie dam sie dluzej mieszać z błotem i albo mu coś powiem najlepiej prawdę o jego traktowaniu poszczególnych w tym mnie pracowników albo ubiorę się i wyjdę z pracy.