Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byli eks gosc srosc

Polecane posty

Gość gość

Czesc forumowicze kilkanascie miesiecy temu rozstalem sie z dziewczyna namietna milosc ktora okupila tak przynajmnie mysle pocieszeniem na dluzej no i tutaj pojawia sie problem kontaktu nie chce wrecz sie zarzeka ale co smieszne od czasu do czasu "pomylkowy" sms przyjdzie jakby nie mial byc do mnie po ktorym jest lagodna jak baranek , zdarzylo mi sie kiedys zadzwonic oczywiscie przyjazn do tego stopnia dzwon o kazdej porze z problemem ale h.. nie odbiera robi sceny , ostatnio sie pogorszylo sam nie wiem jak to nazwac dlugo nie gadalismy nagle zadzwonila wyslala sms zeby mnie opierniczyc ze zepsulem jej zycie i "urywa kontakt" (czytaj wyzej nie gadamy ... ) zachowuje sie wulgarnie i sam nie moge ogarnac o co babie chodzi . zadzwonilem raz z innego nr poprostu potrzebowalem pilnie informacji nie odebrala no to ze nie moj telefon to zostala olana kilka razy bo o czym by z nia ktos mial gadac ... to sms czy to ja z dwa razy i po tygodniu telefon czy u mnie ok bo wie ze dzwonilem. Co najlepsze kiedys na pijackiej imprezie kilka miesiecy temu powiedziala ze nie chce ze mna gadac bo boi sie znowu zakochac ale teraz to oczywiscie juz jest nieaktualne , wrecz reke dalaby sobie uciac****ewnie trzezwa tez by tego nie powiedziala hmm Jak ja to mam interpetowac tesknota , glupawka czy co ? Z gory mowie rozmowa raczej sie nie uda jak mozna wydedukowac

Gość gość
macie mniej niż 15 lat jak mniemam.

Gość gość
22 lata ale odnosze takie samo wrazenie ostatnio , niedojrzala babka ktora nie dokonca wie czego chce od zycia albo naprawde uczucia lataja jej po glowie jak tornado po mieszkaniu

Gość gość
ok. więc jakie jest twoje pytanie?

Gość gość
Jak mam interpetowac tak naprawde JAZDY bo pomylkowe sms mowienie ze nie chcesz sie zakochac albo urywanie kontaktu ktorego poprostu nie ma fizycznie i jakbys nie spojrzala jest poporstu na moj meski rozum nie do pojecia jak dla kazdego czlowieka pojecie powstania swiata.

Gość gość
odpowiedziałeś sam sobie w poprzednim poście. jest dokładnie tak jak to widzisz. nic więcej, nie ma drugiego dna itp. nie próbuj interpretować, bo podejrzewam, że chodzi tylko o upodobanie do chaosu.

Gość gość
ale chodzilo mi bardziej co ona w tym czasie moze czuc co moze byc tego powodem czucia ktorych sama nie moze zrozumiec , teskota czy niepoczytalnosc psychiczna . z tym ostatnim to troche zartuje przeciez to kobiece forum same wiecie jakie jestescie ;)

Gość gość
eh, jakie jesteśmy? uwaga, zaraz się dowiesz czegoś szokującego - kobiety nie są jednolitą masą. jest neurotyczna.