Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tydzień temu mnie rzucil czy jeśli teraz ustawie..

Polecane posty

Gość gość

...sobie status związku z kimś innym to jego to może coś ruszyć czy tylko się ośmiesze ?? dodam ze zostawił mnie bo mnie nie rozumiał pod względem choroby mojej...myślał ze ja z nim pogrywam...a choroba to mój wymysł..dominował w związku...ja bardziej się starałam,bardziej okazywałam uczucia...teraz jest cisza ani on ani ja się nieodzywamy...pisał mi wtedy ze już dla niego.nie istnieje ze by się ze mną nie ożenił ze kolejnej szansy nie będzie itp..

Gość gość
ośmieszysz sie

Gość gość
Idiotko po co zakladasz drugi temat z tym samym dziadowym pytaniem? Chcesz widocznie uslyszec ze dobrze kombinujesz ale tak nie jest! Osmieszysz sie glupia dziewucho!

Gość gość
nie rzucaj się !!! każdy może dodawac ile chce tematów i nic ci do tego więc wytrzyj piane z brody...

Gość gość
a jaka to choroba? jesli moglabym wiedziec. jesli z kims jestes to ustaw, jesli nie - po co klamac. badz szczera.

Gość gość
Ustaw ustaw a na pewno się ośmieszysz i gościu cię kijem nie będzie chciał tknąć, ale i tak ustawisz boś głupia co nie?

Gość gość
nerwica lękowa.. nie no odradzacie to nie będę się ośmieszac i ustawiac...chciałam tylko poznać opinie innych osób na ten pomysl kolegi..ale teraz tak myślę ze on mi tak poradził bo w głębi siebie chce żebym już z tamtym do siebie nie wróciła i by miał wkońcu wolną rękę by być ze mną

Gość gość
Idiots, idiots everywhere..

Gość gość
wg mnie to bedzie głupie zagranie

Gość gość
To Ty jesteś ta dziewczyna co wystawila chłopaka i nie poszła z nim na wesele? Daj mu spokój.

Gość gość
nikogo nie wystawilam! to po pierwszeee

Gość Semper__Eadem
po pierwsze nie mamy armat stopka: jak nauczyc tepego buca ze rozum do rzadzenia jest koniecznie potrzebny?

Gość gość
Nie ustawiaj. Olej ciula