Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitaszka86

Mamy, sprzedam prawie nową kurtkę firmy SOLAR czarną.

Polecane posty

Gość kitaszka86

Miałam na sobie ją kilka razy kiedy byłam w ciąży, teraz jest za duża. Nie jest to kurtka ciążowa.Rozmiar 38(M) Generalnie zdjęcia na olx zostały trochę zniekształcone przez co kurtka wydaje się być swiecąca, zapewniam że nie jest.Mogę podesłać jej zdjęcia na maila, zobaczycie ze jest normalna, matowa:) http://olx.pl/oferta/kurtka-jesienno-zimowo-wiosenna-solar-stan-bardzo-dobry-CID87-ID8YkGX.html

Gość gość
zaraz Cię pewnie idiootki biedaczki z kafe zjadą że za droga:) ja niestety mam kurtkę, chociaż ta całkiem fajna, jak na tę firmę to cena okej;)pozdrawiam

Gość gość
10 zł bym nie dala.

Gość gość
gość dziś 10 zł bym nie dala. x ktoś cię pytał o zdanie?

Gość gość
a co to pozwolenie jest potrzebne żeby się tutaj wypowiedzieć? :) w życiu tego nie sprzedasz za taką cenę. Na ciuchach są lepsze.

Gość gość
jak cię nie stać to idź na ciuchy proste:) skoro nie jesteś zainteresowana to stul pysk i leć gotować staremu obiad bo jak wróci z pracy to ze ściery dostaniesz :o

Gość gość
Autorko absolutnie nie sugeruj się opiniami tych tutaj, ostatnio wystawiłam wózek Jedo szary i wkleiłam tu linka może jakaś mama by chciała kupić też mnie zwyzywały że za drooogo że nigdy nikt tego wózka ode mnie nie kupi. Dzień po wystawieniu ogłoszenia wózek już był sprzedany a dzień później kasa na koncie.1000 zł + przesyłka, jeszcze laska mi pisała że wszystko idealnie.Jednak da się i nie ma co się sugerować opiniami tych zgnuśniałych biedaczek które 1 zł oglądają z każdej strony:) pozdrawiam i powodzenia

Gość gość
kurtki solar są drogie dość, kosztuja ok 499 zł....więc cena jest jak najbardziej ok

Gość gość
jak cię nie stać to idź na ciuchy prosteusmiech.gif skoro nie jesteś zainteresowana to stul pysk i leć gotować staremu obiad bo jak wróci z pracy to ze ściery dostaniesz x aha takie buraki chodzą w kurtkach solar, nie ważne ze w głowie pusto ale kurtka solar na szerokiej duuupie :)

Gość gość
chyba cie pogięło z tą ceną, jakby miała dać tyle za używaną kurtkę to wolałabym sobie nowa kupić.

Gość gość
Ty moniaszka,a podobno sprzedałas wózek za 970zł, a nie za tysiaka:classic_cool: autorko kurtka ma wyjątkowo brzydki fason,zdjęcia są fatalnej jakości,cena tez nie powala,ale myślę,że jeśli komus się spodoba to może i kupi za tyle

Gość gość
tandeta!

Gość gość
Jesli kurtki z solara kosztują 500 stów to waszym zdaniem za ile powinna być uzywana kurtka? Za polowe...a nie za jakies grosze polowa z 500 to 250 wiec kurtka i tak taniocha... Autorko tutaj jej nie sprzedasz wystaw na allegro