Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinka B o s l i n

praca wyniszcza mnie psychicznie

Polecane posty

jak i fizycznie. Pracuje w restauracji juz od 3 lat. Dodam traktowanie szefostwa jest skandaliczne ciagle jakies wyzwiska i ciagle gadanie ze nic sie nie robi ciagle malo malo i zle i traktuja cie jak swojego slugusa. Typu podaj kawe 10 razy dziennie ciagle sprzatac po nich podstawiac pod nos... Caly dzien siedza nad czlowiekiem i na rece patrza. Na poczatku bylam wykorzystywana bez umowy 6 dni w tygodniu po okolo 12-15 godz za marne 1300zl. Potem jak sie zbuntowalam dali mi troszke wiecej luzu i wyplaty no i jako BARDZO DOBRY! kelner po pol roku dostalam umowe sprzataczki ;/ i to dodatkowo jeszcze podpisana za mnie to nie mialam nic do mowienia. Praca bardzo ciezka z dnia na dzien coraz wiecej obowiazkow na mnie spadalo az wkoncu sie zwolnilam. Nie trwalo to dlugo po miesiacu sami chcieli zebym wrocila i za wieksze pieniadze. myslalam ze sie wszystko unormuje bo zrozumieli swoje bledy a tu szok ponad rok bez umowy kieruje zaloga pracujaca zajmuje sie biurem jak trzeba wystawiam faktury robie rozliczenia i ciagle malo coraz wiecej obowiazkow na mnie spada pracuje jak sprzataczka pomyj posprzataj jako kelner a kelnerzy wszystko wlacznie z sprzataniem robia a zajmij sie jeszcze tym zero szacunku i a tak naprawde jestem jedyna osoba ktora najwiecej wie i potrafi bo przez 3 lata juz wszystkiego doswiadczylam . Ale jestem juz wyczerpana boje sie odejsc raz bo wiem ze jednak mnie bardzo potrzebuja juz nikt tam nie chce pracowac a dwa nie ma pracy w mojej okolicy musialabym gdzies sie wyprowadzic a na to potrzebne sa pieniazki co ja mam robic.

Gość gość
znajdz inną i tyle.

Gość gość
Może warto pomyśleć o zmianie? Polecam zwiastun pierwszego sezonu Talk Not Show: odkryj swoją pasję, poznaj kulisy zawodów http://youtu.be/jbBcKD-XPBw. Co tydzień będzie prezentowany inny zawód :)

Ile masz lat? Spróbuj znaleźć inną wysyłaj CV i zobaczysz czy ktoś się odezwie...później mogłabyś na początek wynająć pokój gdzieś w innym miejscu małymi kroczkami do przodu. Tylko nie wiem czemu piszesz ,że jesteś im potrzebna skoro tak Cie traktują..!!!

i jeszcze ten seks z szefem na każde jego żądanie... mam dość. teraz jego synalek też się do mnie przystawia sugerują mi , że we dwóch chcą w dwie dziurki naraz