Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to według Was gruba dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

czy Waszym zdaniem 67kg przy wzroście 175cm to dużo/mało?

Gość gość
jakieś 15 kg za dużo

Gość gość
w sam raz

Gość gość
Conajmniej 10 kg za duzo

Gość gość
jak by ważyła poniżej 60 byłaby za chuda

Gość gość
10 kg za duzo, a ci, którzy twierdzą, ze w sam raz, to zakompleksione grubasy, które same siebie chcą oszukać, ze taka waga jest ok

Gość gość
Twój współczynnik BMI wyniosi niecałe 22. Wedle teorii to nie jest nadwaga i mieści się w normie. Dużo zależy, czy taka dziewczyna jest postawna. Wiem, że mężczynom ciężko to zaakceptować ale istnieją różne typy sylwetki. Są kobiety drobne o chudych nadgarstkach, palcach itp. i są kobiety silniej zbudowane. Jeśli kobieta uprawia intensywnie sport to może być bardziej umięśniona. Mięśnie są cieższe niż tłuszcz i jest to fakt naukowy. No ale faceci wiedzą lepiej. Naukowe fakty faktami ale racja musi być po naszej stronie ;) Wszytsko to co Ci napisałam to taki zakazany sekret rozumiesz ;) Nie wolno o tym mówić i pisać bo wtedy panowie się obrażą i będą wyzywać od grubych pasztetów ;) Waga 52 kg zgodnie z tym co napisał przedmówca, zgaduję że mężczyzna, to BMI 16 czyli w teorii niedowaga ;) No ale cóż jedyna słuszna poprawna linia jest taka, że musimy się z nim zgodzić bo użyje najstraszniejszej groźby wobec nas kobiet - oskarży polemizujących o bycie .... grubym i brzydkim TAM TAM TAAAAM! :)

Gość gość
BMI wynosi 21,88 co oznacza wagę prawidłową. To środek stawki osoba mająca 175 cm wzrostu powinna ważyć w przedziale 57-76 kg. Jak ta dziewczyna źle się czuje w swoim ciele to niech zacznie ćwiczyć, trochę cm ubędzie, ciało się wyszczupli i wprowadzi do diety więcej owoców, warzyw i nabiału, ale nie widzę powodu, dla którego miała by przechodzić na jakieś drastyczne diety, itp :)

Gość gość
"gość dziś 10 kg za duzo, a ci, którzy twierdzą, ze w sam raz, to zakompleksione grubasy, które same siebie chcą oszukać, ze taka waga jest ok" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx O właśnie mamy pierwszego gorliwego bojownika w imię piękna ;) Kulturysta jest cięższy niż Ryszard Kalisz. Instruktorka fitness jest cięższa od modelki no ale Ty wiesz lepiej ;) Zgodnie z logiką mężczyzn niejaki sławny Arnlod w czasach młodości był spasionym grubasem bo był cięższy niż przeciętny facet. Filozofia piękna wedle panów ;)

Gość gość
zależy jeszcze jak to się na sylwetce rozkłada ale jak dla mnie to raczej fajna laska

Gość gość
Ja jestem kobieta i też uważam, ze autorka powinna schudnac. Sama mam bmi 20.5 niby waga dobra, a do ideału daleko. Brzuch i boczki wystają.

Gość gość
w sam raz, nie słuchaj patyczaków z obsesją odchudzania

Gość gość
30kg za duzo chudnij baleronie glodowka i dopiero za miesiac mozesz wyjsc z domu

Gość __sandruhhna__
o jakieś 10 kg za dużo.... Ja mam tyle samo wzrostu i ważę 56 kg (mam cycki, wypięty tyłek, żeby nie było ;) ... )

Gość gość
Chyba kosci masz wypiete idiotko!

Gość gość
Jezeli 10kg to cycki, to wazysz w sam raz.

Gość gość
hmm, dzięki za wszystkie odpowiedzi :) ja w swoim ciele czuję się...tak średnio. Raz mi się wydaję, ze jest ok...innym razem, ze za dużo. Noszę rozmiar M, mam płaski brzuch, nic mi się ze spodni 'nie wylewa'. Widać mi nawet zarys żeber bez wciągania brzucha - w moim mniemaniu to oznaka, ze na brzuchu za dużo tłuszczu nie mam :P no ale...faceci na informację o mojej wadze pocieszają mnie, że na pewno uda mi się schudnąć....i że grubaski też są fajne :D

Gość gość
Autorko, widac, ze masz fajna wysportowana sylwetke. Waga nic nie mowi, mozna byc skinny fat i wazyc malo a miec zdrowie osoby grubej. Masz plaski brzuch to pewnie ogolnie wygladasz zgrabnie i nie jedna lzejsza od ciebie wyglada grubiej i gorzej. Facetom sie wagi nie podaje bo i tak nie wiedza co ona oznacza. Dla nich kazda szczupla laska ma ok 50-55kg, obojetnie czy ma 160 czy 180 cm wzrostu. Jak slysza 60 to juz sobie wyobrazaja nadwage :o