Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alaala30

13,56 kg nadmiaru wody w organizmie

Polecane posty

Witam was serdecznie byłam dziś u dietetyka i po analizie składu ciała okazało się, że mam nadmiar wody w organizmie w tak dużej ilości jak w temacie. Macie jakieś metody na pozbycie się tego nadmiaru ???

Gość gość
nie sól tyle

Gość gość
i nie słuchaj się koleżanek na kafeteri znawców żywienia i posiłków do 150 Kcal typu nutella czy jak jej tam bo ta to widzę kafeteria jej całym życiem a dzieci na podwórku z kluczem na szyi biegają

Gość gość
zrób sobie diureze poczytaj o tym to specjalna metoda pozbycia się wody z organizmu stosują ją aktorzy do scen bez koszulki żeby lepiej wyglądać i modele do sesji zdjęciowych:)

Gość Alicja333
Gosciu z 13.07 podpisz się a pozniej oceniaj. Czas poswięć na podniesienie swoich wartosci a będziesz miał go mniej albo w ogóle /bo cięzka praca przed tobą/ na krytykowanie innych.

Gość gość
na pozbycie sie wody po za tabletkami jest picie naparu z pokrzywy,selera .Picie dużej ilości niegazowanej wody czyli szklanka na pół godziny lub godzine ale najlepiej cały czas małymi łyczkami.

Gość gość
Herbaty zielonej nie za dużo.....woda...niegazowana jak najbardziej przynajmniej 1,5 litra dziennie!

Gość Lidkaaal
Do usuwania nadmiaru wody z organizmu polecam albo jakis wysilek fizyczny, moze do tego sauna? A z jakis specyfikow to therm line fast - usuwa zbedna wode z organizmu.

Gość lotka888b
Dlatego ja robiłam redukcje, woda to nasz sprzymierzeniec i wróg bo sód często utrzymuje za dużo wody w organizmie . Ja jeszcze bralam therm line hydrofast by szybciej sobie z tym poradzic. Chwalę sobie bardzo pomogło. Trener personalny zadowolony z efektów.

Gość fioletkovva
Bardzo dużo, to moze być kwestia diety, braku ruchu, może za duzo soli, może za mało pijesz i organizm magazynuje? Ja miałam problemy z zatrzymującą się wodą, ale nie w takiej ilości, zaczęłam pić rerularnie pokrzywę z zielnika doz i problem minął.