Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska777

brzuch po ciazy

Polecane posty

Gość Kaska777

Dziewczyny czy myslicie ze realne jest zeby po ciazy brzuch i skora na brzuchu byly znowu jedrne jak kiedys? Jestem szczupla i drobna kobieta, teraz duzo cwicze, chce jeszcze wlaczyc diete i przeszkadza mi to ze mam fajne cialo i umiesnione z wyjatkiem odstajacego brzucha. Moze pojsc na jakies masaze ujedrniajace?

Gość gość
niektorym kobieta brzuszek zostaje do konca zycia. wyjsciem jest tylko plastyka brzucha. innym znika i powraca do stanu przed "ciazy" na to nic nie poradzisz. a moge wiedziec ile jestes po porodzie?

Gość Kaska777
Jestem 3lata po porodzie

Gość Kaska777
Tylko ze ja teraz zaczelam intensywnie cwiczyc dopiero

Gość gość
masz rozciągniętą skórę czy tylko brzuszek?

Gość gość
Moja matka i moja siostra mają ładne brzuchy po porodzie, oczywiście nie płaskie ale też nie jakieś pomarszczone z rozstepami. A jak czasem patrzę na necie jakie niektóre mają brzuchy, rozstepy, zwisająca skóra, to jakaś masakra, nie wiem od czego to zależy, i to młode dziewczyny 20 letnie a brzuch gorszy niż u mojej 55 letniej matki. Może kiedyś było zdrowsze jedzenie, a teraz syf, GMO, wszystko sztuczne i dlatego kobiety po ciąży mają taką fatalną skorę

Gość gość
skoro w 3lata ci brzuch nie zginal to raczej juz nie zginie. ja nie cwicze,nie jestem na diecie,a brzuch mam plaski,bez rostepow i rozsciagnietej skory. sam wrocic do swojego rozmiaru sprzed ciazy

Gość gość
to wszystko jest uwarunkowane od mozliwosci rozciagniecia skory,od miesni itd. widocznie niektore kobiety maja slabie miesnie brzucha i brzuch nie wstepuje. tak samo ze sflaczala skora.mozesz autorko sprobowac masazy ale ja najpierw troche bym poszpera w necie,zapytala w gabinecie u jakiegos lekarza co on na to i czy taki masaz bedzie dobrym wyjsciem,bo szczerze mowiac to szkoda kasy na cos co ma ci nie pomoc

Gość Kaska777
Nie mam rozstępow wgl, ogolnie skora wyglada normalnie i w sumie sama nie wiem czy to jest rozciagnieta skora czy moze macica podczas ciazy wypchnela mi narzady nieco w przod?

Gość gość
powiem ci szczerze,ze nie mam pojecia.Moze jakbym widziala to byloby mi latwiej odpisac. Jestes na diecie,cwiczysz wiec to nic z obzarstwem i lenistwem. hm

Gość Kaska777
No brzuch mam wydety jak w 1-2 miesiacu ciazy ale skora nie jest obwisla