Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannapewna

Restrukturyzacja zadłużenia ,ktoś słyszał ?

Polecane posty

Gość joannapewna

Oczywistą rzeczą jest , że swoje długi trzeba płacić, ale wiadomo ludzie mają chwilowo jakieś problemy i w danym momencie nie mogą płacić swoich zobowiązań, co wtedy robić ?

Gość zięta
Jakie to długi? Kredyt? Pożyczki?

Gość gość
Pokkazuje sie cycki w klubie nocnym i juz jest kasa. A od ciebie kasy bym niewzioł:-) nierobie

Gość zięta
Poziom deklów na kafeterii wyraźnie wzrósł.

Gość gość
jedynym rozwiązanie jest nigdy nie brać pożyczek, lepiej nie mieć niż spłacać oprocentowane pożyczki tym bardziej w Polsce

Gość zapkaaa
Wow genialne! A jak już ktoś wziął to co zrobisz? Eh...

Gość kokomobil
Jest sporo firm pomagających z zadłużeniem, i wyprzedzając debilne pytania oni nie spłacają za was ani nie dają pożyczek ale za to co mogą zrobić to np. przygotowanie wniosku o zmniejszenie raty czy wydłużenie okresu kredytowania itd..

Gość zuzadolka
Ja coś tam słyszałam w tym temacie ale czy takie kancelarie internetowe są wiarygodne?

Gość gośćiny koles
Gdyby nie były, ludzie pozywali by kancelarie o wyłudzanie pieniędzy.

Gość joannadawoo
Witam , ma kredyt w bank WBK, na 30 tys, moje raty były w wysokości 900zł, Oczywiście wszystko było ok do chwili, kiedy miałam stałą pracę. Teraz już nie mogę wplacać takiej kwoty i zalegam z ratami . Znajomy polecił mi kancelarie internetową gdzie porada telefoniczna jest bezpłatna .Mogę powiedzieć iż spotkałam sie z miłą i fachową obsługą.Sprawa moja została skierowana na dalsze szczeble bankowe i rozpatrzona pozytywnie. Trochę zaufania.

Gość zapkaaa
Tak, tak... Zaufanie zaufaniem, ale nie każda sprawa kończy się happy endem...

Gość a to gość
joanno, miła obsługa jest ważna ale pytanie jak jest z skutecznością takiej kancelarii + jakie koszta bo nie chce mi się wierzyć że piszą i wysyłają wnioski ,,za dziękuje"

Gość joannadawoo
Kontakt telefoniczny jest darmowy porady udziela również konsultant przez czata, oczywiście , że nie wszystkie sprawy kończą się happy endem ale jak dla mnie warto próbować.

Gość gość
może tak jest, z tego co piszesz wynika że warto spróbować choćby przez fakt darmowych pierwszych porad. Nawet jeśli nie skorzystam z ich usług być może naprowadzą mnie co mam zrobić z moim kredytem ;p

Gość gość
Ja coś nie coś słyszałam na ten temat ale jak dla mnie to ciężko komuś zaufać przez internet, chyba że z polecenia .

Gość Dominikakawa
Trzeba chyba coś wybrać są różne kancelarie w necie , porada jest darmowa a może nam pomoże, ja wiem ,że taka restrukturyzacja zadłużenia jest bankowo lepsza niż branie na siebie kolejnych zobowiązań. Spłacamy wtedy mniejsze raty ale spłacamy.

Gość gość
Tak łatwo powiedzieć ale za wszystko trzeba dodatkowo płacić .

Gość trityl
Na bank trzeba dodatkowo zapłacić. Porada może i darmowa, ale potem są opłaty. Masz kilka firm zajmujących się restrukturyzacją: lexperto, proxima, centrum ochrony dłużnika itp, itd. Poszukaj w necie, może coś Cię zainteresuje.

Gość kajetanowiczkajetan
Nie każdy bank idzie od razu na rękę, ale powinno im zależeć na spłacie należności także zależy ile sobie naliczają takie firmy za negocjacje, bo to chyba o to chodzi?

Gość trityl
w coh z 500 zł, lexperto 300 zł, 400 zł w proximie. Ceny są różne jak widzisz, pozostaje sprawa skuteczności i tego czy nie naliczają sobie potem za coś jeszcze.

Gość kajetanowiczkajetan
A te ceny to nie jest kwestia indywidualna w sensie zależna od sprawy/problemy klienta?

Gość trityl
Niekoniecznie, ale chyba zależy od kancelarii.

Gość gość
Restrukturyzacja zadłużenia, nie wiem czy nam pomoże , a jak nic z tego się nie uda zrealizować ?

Gość Fabiann
Trzeba próbować zgłaszać do banku może rozpatrzy pozytywnie naszą sprawę o restrukturyzacje zadłużenia.

Gość gość
Doradzam kancelarie Lexperto, jeśli chodzi o plan restrukturyzacji zadłużenia warto próbować.

Gość kazikkk
Restrukturyzacja to dobry plan działania wówczas gdy nasza sprawa zadłużenia jest podbramkowa. Trzeba działać i podejmować jakieś dobre kroki aby wyjść z zadłużenia i nie popadać w następne.

Gość gość
No tak ale ile to kosztuje jak dla mnie to lepiej pożyczyć kasę aby wyrównać np. dług z bankiem.

Gość zaraa
Oj nie tylko nie to bo to gotowa pętla kredytowa.

Gość Kazikkk
jesli idzie o koszty to każda sprawa jest inna i wymaga innego planu działania.

Gość gość
A jak nie ma kasy na spłaty to co wtedy ?