Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK sie przemóc do zrobienia prawa jazdy?

Polecane posty

Gość gość

Największy problem mam z tym, że się BOJĘ.. Nie wyobrażam siebie siebie za kółkiem, na drodze, wśród innych samochodów, bo przerażża mnie ta odpowiedzialność. Nie wiem co mam zrobić, bo większośc osób ma prawo jazdy, dzisiaj to właściwie przymus mieć prawo jazdy..

Gość gość
O panie daj gumowe drzewa ... a tak na poważnie - nie taki diabeł straszny jak go malują ...Praktyka czyni mistrza .Powodzenia

Gość gość
Hmm no nie wiem. Są ludzie, którzy po prostu w ogóle nie nadają się do siadania za kółkiem. Jeśli w ogóle nie potrafisz sobie tego nawet wyobrazić, to lepiej nie rób prawka. Ja miałam całkiem inne podejście, czekałam z niecierpliwością na jazdy, na egzaminy itp., W wieku 17 lat miałam już prawko i śmigałam. Teraz mam przejechane setki tyś. km, choć jestem kobietą i po prostu kocham jeździć.

nie przemagać się! nie kazdy musi mieć prawo jazdy! najpierw sie przemogą, potem zdają, a na koniec stwarzają zagrożenie na drodze i nieszczęście gotowe!co za durna moda na te prawa jazdy

Gość gość
Ale ja nawet nie myślalam jeszcze o praktyce czy teorii, samo wyobrażenie sobie tej odpowiedzialności i mnie w samochodzie jest dla mnie wystarczająco przerażające..

No to nie rób prawka, bo się widocznie do tego nie nadajesz. Swoją drogą, ciekawe jak będziesz wychowywać dziecko, skoro nawet zrobienie prawka Cię przerasta. Tam to jest dopiero odpowiedzialność.

Gość gość
Nie no, jednak wychowywanie dziecka to zupełnie inna bajka, nie przesadzajmy.

Gość gość
Ale co się ciskasz. Nie chodzi mi o jazde, nie znanie zasad, reguł ani o to, że bede się wpieprzać w inne samochody od razu czy rozjezdzać ludzi.. Chodzi o samą odpowiedzialnośc, tego że inni są na drodze, że ludzie, że coś tam..

Gość gość
Ja prawo jazdy mam narazie kolekcjonerskie z offshoreidcardscom i własnie zastanawiam się czy zapisywać się na kurs czy nie bo też trochę się boję...