Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam sie w szefie męża

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Zakochalam sie w szefie męża. Wiem ze jestem głupia i powinnam sobie darować takie miłostki ale to przyszło tak znienacka, no przeciez nie planowałam sie zakochać jak jakaś nastolatka! Myslalam ze takie uczucia juz dawno za mną a tu takie cos. No i pisze dlatego zeby zapytac co zrobic zeby sie odkochac i to jak najszybciej

Gość gość
To jest tak ze mieszkamy za granicą, mąż jest zastępcą szefa. On,szef przychodzi do nas do domu zeby obgadać sprawy firmowe i w ogole jako kolega i ja właściwie nie wiem dlaczego sie nim zauroczylam. Mój mąż jest przystojny ,inteligentny, dba o mnie i o córkę , myslalam ze tworzymy bardzo szczęśliwy związek nie chce tego psuć tylko ja nie wiem jak sie odkochac. Nawet za duzo z tym szefem nie rozmawiam bo to Niemiec a ja aż tak dobrze języka nie znam zeby prowadzić jakies poważne konwersacje wiec nie bede sie ośmieszać moim łamanym niemieckim.

Gość gość
spróbuj odnowić uczucia związane z mężem, jakiś wypad romantyczny u szefa poszukaj wad, to ci przejdzie, każdy człowiek je ma ... myślę, ze takie uczucia pojawiają się czasami, też tak miałam i czekałam jak mi przejdzie, przeszło :) teraz zauroczam się na odległość w aktorach :) i wiem, że zaraz mi przejdzie

Gość gość
...zakochałas się w jego kasie i możliwościach p**do zgniła ..uświadom sobie że jesteś ...kórwa przy tobie to szczyt uczciwości

Gość gość
Nie zakochałam sie w jego kasie bo w sumie duzo wiecej od nas nie ma. Mąż jako jego zastępca tez nie zarabia najgorzej. Poza tym oboje my i szef kupiliśmy domy wiec raczej nikt z nas nie ma teraz duzo kasy;)Raczej chodzi o jego styl bycia. Jest wesoły i spontaniczny, często nas zaprasza na jakies wypady czy imprezy a mój mąż jest raczej typem domatora no i poza tym duzo pracuje i po prostu nie chce mu sie nigdzie wychodzić. Chyba zrobię jak radziła osoba w pierwszym poście, bede szukać wad u szefa chociaż to bedzie cieżko