Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o tej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta, urodziło nam się dziecko 2 tyg temu. On lubi sobie wypić... Wiem że siedze jedna noga w bagnie, ale z drugiej strrony pracuje dla nas po 9 godz dziennie, dba o nas, codziennie daje mi powody do milosci mi i synkowi. Mieszkamy na odludziu i synek poki co jest b grzeczy wiekszosc dnia spi i ja poki co nie potrzebuje jakos wiele pomocy od faceta. On po pracy prawie codziennie chodzi do naszego przyjaciela ktorego znam od dziecka... uwielbiaja razem grac w fife i wypic kilka piw i wraca pod wieczor. Twierdzi ze po pracy relax mu sie nalezy. Np. wczoraj potrafil mu odmowic i wrocił albo przyjaciel potrafi napisac do mnie i zapytac o zgode czy moze moj facet do niego na mecz przyjsc. JA mowie ze to są jego decyzje wiec po co mnie pyta .... Spoko ze nie raz liczza sie z moim zdaniem i niby nie wyglada to zle ale z drugiej strony? Jestem troche zazdrosna i zla ze prioorytetem jest piwo, gra .. oczywiscie pamieta o nas itd i nie chce z niego robic niewolnika. Wiem ze jak powiem slowo zeby wrocil bo go potrzebuje to wrooci, ale bedzie siedzial jakby z żalem (ale bedzie udawal ze jest OK) albo bedzie spał odrazu bo popatrzy na synka, popiesci mnie i zaraz idzie spac bo nudy :( i nie wiem juz wole jak tam u kumpla sie rozerwie i wroci zadowolony ale nie ukrywam wkurza mnie to ze czesto popija ... ;/ co byscie poczyniły na moim miejscu i co sadzicie o sytuacji ?

Gość gość
Typowa polska mentalnosc - on chodzi do pracy, potem oczywiscie potrzebny jest mu relaks wiec idzie do kolegi, a ty masz 2 tygodniowe dziecko wiec nic ci nie nie nalezy. W koncu siedziesz w domu i nie masz nic do roboty (wedlug niego).

Gość gość
Zdecyduj się na coś - facet pracuje 9 godzin dziennie, po pracy pije z kumplem, a ty twierdzisz, że "pamięta o was"? niby kiedy? gdzie te dowody miłości, skoro spędza poza domem większość dnia, a jak łaskawie jest, to idzie spać? Jeśli dla niego pobyt z żoną i dzieckiem to nudy to po co zakładał rodzinę, bo nie bardzo rozumiem? ile on ma lat? 16? Problem leży w tym, że on nie dorósł do roli partnera i ojca. Powinien być przy was, kąpać dziecko, usypiać itd. Bo tak się buduje więź z dzieckiem. Jeśli woli pić z kumplem to jak widzisz waszą przyszłość? kiedy przestanie uciekać w zabawę, a dorośnie?

Gość gość
Żenada. Sama wiesz, że nie tak powinno być, a facet nie robi łaski, skoro zrobił ci dzieciaka to musi was teraz utrzymać. Zastanów się, czy tak ma wyglądać twoje przyszłe życie, zwłaszcza że dziecko będzie coraz bardziej absorbujące.

Gość gość
Zachowuje się jak nastolatek, z kumplem chla piwo i gra na kompie a to wszystko dlatego że wielki Pan 9 h w pracy spędza. Jasne że relaks mu się należy ale raz na jakiś czas a nie codziennie żal żal żal

Gość gość
Powoli i inteligentnie oswaja cie z faktem ze wkrotce lub za jakis czas sie rozstaniecie. Dzieci to on moze miec****artnerek rowniez. Dlaczego nie sformalizujecie swojego zwiazku??? Co stoi na przeszkodzie??? Ty nie chcesz, nie potrzebujesz zadnego slubu. On tez tak samo??? No to juz wiesz czego on chcial od ciebie. Osiagnal swoj cel i ma to ze lba. Jest wolnym czlowiekiem. Nie zawracaj mu gitary.

Bardzo nieodpowiedzialne zachowanie! Teraz jest ojcem wiec powinien wziętość się do roboty. 9 godzin pracy? Kobiety mające dwójkę dzieci pracują po 12 i nie narzekają!To wcale nie dużo wiec niech nie mówi ze jest taki zmęczony! Zapraszam na http://www.studia-bielsko-biala.edu.pl/

Gość gość
To nie jest Facet tylko ci_pka jakaś

Gość gość
To idiota jakich mało

Gość gość
Ile ten fagas ma lat ?