Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci traktują mnie jak mięso do dymania :(

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 22 lata i jest mi bardzo przykro. Chciałabym szczerze się zakochać, nie mam jakichś wielkich wymagań. Marzę o inteligentnym mężczyźnie, czułym, pewnym siebie, z dystansem. Niestety moi rówieśnicy i mężczyźni koło 25-tki to przewrażliwione na swoim punkcie c***y. Obrażają się za byle co, wiecznie mają jakieś roszczenia, nic od siebie nie wymagają, a sami chcieliby top modelkę. Ale nie to jest najgorsze. Założyłam sobie konto na badoo, tam wiecznie padają jakieś oferty seksu bez zobowiązań. Ostatnio na fb przyczepił się do mnie jakiś koleś i proponował, byśmy zostali kochankami. Nie mam wyzywających zdjęć, nie należę do imprezowych dziewczyn. Smutno mi, że tak na mnie patrzą. Przez to stałam się oziębła płciowo, rzygam już tym seksem bez zobowiązań, nie chcę tego. Chciałabym bardzo poznać dobrego mężczyznę, może mieć nawet 40 lat, podobają mi się tacy, bo wiedzą czego chcą i już się wyszumieli. Nie wiem co robię nie tak, że nawet zupełnie obcy postrzegają mnie jak dupodajkę :( Gdzie można poznać sensownego faceta?

Gość gość
Nie w Polsce.

Gość gość sama złość
Gdzie? Z pewnością będzie trudno na typowo seks-szpanerskim portalu. Cywilizacja zmierza w złym kierunku, bo stawia się głównie na to, by użyć, zażyć, przeżyć, zabawić się, głównie drugim człowiekiem. A ja mam 40 lat i dalej nie wiem, czego chcę, ale się nie obrażam

Gość gość
daj linka do profilu na badoo

Gość gość
Nie chcę się pokazywać ;) Nieistotne jest jak wyglądam, w każdym razie chyba daleko mi do wizerunku pani lekkich obyczajów.

Gość gość sama złość
Jasne, daj linka i strać prywatność na Kafeterii :D Nie każdy jest taki szurnięty, jak niektóre gwiazdy tego forum :D

Gość gość
YT nie obrażaj mięsa ja właśnie jem, tak słabo u ciebie z łaciną?Postaraj się lepiej.I nie łam się a to kawałek bez kości?

Gość gość
Chyba szukasz w złych miejscach...

Gość gość
W Egipcie poznasz sensownego mężczyznę, Polacy to miernoty i nieudacznicy.

Gość gość
MUMIE ?

Gość donTusKorleone
a facetów dyma prosto w d...e rząd z ZUSem na czele

Gość gość
Dyma się tylko jajka.

Zajmij się lepiej nauką lub pracą a sami się znajdą.

Gość gość
A wy kobiety olewacie porządnych romantycznych mezczyzn ktorych interesuje dlugotrwaly zwiazek!

Gość gość
Wyrabuasz sobie oponie o ludziach na podstawie badoo? Ja sie tam umawiam glownie na seks polecam jest ogromny wybor dziewczyn duzo chetnych na zabawe isex nawetw sobote bzykalem super dziewczyne 180cm 58 kg piekny usmiech jak modelka badoonie nadaje sie do poznawania ludzi na prawdziwa relacje...

Gość gość
P.s dam ci dobra rade uwielbiam bzykac na pierwszej randce ale nigdy nie zwiazalbym sie z taka dziewczyna niech ci to da do myslenia

Gość gość
Nie psuj innym radości.

Gość Mikimini

To świadczy o nich. Ale jakoś nie uwierzę, że z takimi propozycjami wyjezdzają w pierwszym zdaniu. Nie każdy miałby taką śmiałość. Nawet największy kasanowa. Może w jakiś nie uswiadomiony sposób rozmawiasz z nimi w taki sposób, że widzą że można sobie do ciebie pozwolić na więcej. Może ich kokietujesz? Albo zgadzasz się na dwuznaczne rozmowy? Skoro mówisz, że nie ubierasz się wyzywająco, to śmiem przypuszczać, że pozwalają sobie na podstawie tego jak z nimi rozmawiasz. Żadko zdarza się przyjaźń damsko męska, i tzw wolne szczelce gdy widzą otwartą, rozanieloną kobietę, która uśmiecha się na każdy ich denny żart traktować to mogą w ich chorym rozumowaniu (nie przez mózg ale przez coś innego) jako zaproszenie do czegoś więcej. Tacy faceci byli i są. Nie mówię że wszyscy ale się zdarzają. Najlepiej ignorować ich. I zbyt szybko się nie otwierać. Warto mieć dystans do nowo poznanych osób. Zwłaszcza na początku..